Fru Nielsens Hverdag header image 2

Fod på.

Skrevet onsdag d. 21. april 2010 kl. 12:35 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag, yngste]

Ligesom bønderne har jeg mange ting som ordnes i denne tid.

Jeg har en konfirmation lige om hjørnet – den 2. maj – og der er mange ting, som skal falde på plads.
Idag føler jeg mig for første gang i lang tid rimeligt ovenpå – jeg har nemlig lige fået skrevet “SANGEN”, som har været lidt svær at ryste ud af ærmet. Jeg har skrevet mange sange i årenes løb, men i år ville den ikke rigtig komme… måske fordi jeg sover så dårligt om natten, det er svært at være kreativ, når man egentlig mest har lyst til at ligge  og hvile. Nå men heldigvis er det 7 vers som jeg synes er gode, lidt sjove og meget beskrivende for den unge mand. Måske kommer der er par stykker mere, men det er ikke et krav.

Maden er der styr på – jeg har selv bagt “gå-hjem-maden” og småkagerne – måske skal jeg lige have bagt nogle kransekager også, men det er ikke et krav og slet ikke et problem, jeg er glad for at bage, så det er en fornøjelse.

Drikkevarerne købte jeg igår, det hele skal helst i hus, før jeg kan slappe af…

Talen er skrevet – sådan i store træk. Måske skal den kortes lidt ned, det skal jo ikke være noget som varer så længe, bare lige en lille fortælling om dette og hint og en kærlig hilsen.

Jeg kan ikke komme i tanke om mere, som jeg kunne blive stresset over, så der er fod på og jeg kan nyde den konfirmation jeg skal til i Visse på søndag – hvor jeg kun skal nyde og tage billeder af konfirmanden. 🙂

Nu vil jeg gå en tur med hunden, kigge lidt mere på talen og renskrive sangen.

Ikke mindst vil jeg nyde det dejlige solskinsvejr udenfor 🙂

0

··10 kommentarer ↓

 • Anette

  Det er godt du har styr på sang og tale 🙂 Skal i holde konfirmationen hjemme? Nyd solen – den er fremme her indimellem og indimellem sner det lidt 😉 Besynderligt vejr 😛

 • Helle K.

  Anette: Ja det er vigtigt 🙂 Nej vi skal holde den i et klubhus lige rundt om hjørnet – 2 min. gang herfra 🙂 så det er nemt. Her har solen skinnet hele dagen – skønt 🙂

 • anita thomhave simonsen

  hej Helle !

  ja det er dejligt at være gæst og kun en lille smule fotograf….god konfirmation angående begge to…..og hav en god dag…jeg vil også nyde det idag…har lige to feriedage her torsdag og fredag og så weekenden bagefter…det kan kun blive godt vejr…( siger jeg besværgende)…

 • Lene

  Jeg er dybt imponeret over din planlægning. Godt gået, klap dig selv på skulderne 🙂

 • jette

  Du er da godtnok på forkant, go’ fornøjelse begge dage 🙂

 • Mia Folkmann

  Det lyder, som om du har styr på det! Held og lykke med konfirmationer og alt det, der hører til – selvfølgelig bliver det godt vejr!! 😉

 • conny

  Hold op hvor er du langt med forberedelserne. Men på den anden side, dagen kommer, før man aner det.
  Krydser fingre for, at der ikke er sne (som i dag).

 • Rimkogeren

  Så har du travlt – masser af krydsede fingre og poter her fra Lolland.
  Erindring.
  En af mine elever ville have mig med til sin lillebrors konfirmation, jeg kendte ikke konfirmanden! For ikke at træde nogle, som var forbigået med invitation, skulle jeg fotografere undervejs.
  Da jeg ankom, blev jeg nærmest overfaldet af moderen: “Det er forfærdeligt, X vil ikke holde en takketale. Du bliver altså nødt til at holde en takketale!”
  Nå ja, mit job var at snakke, så jeg holdt altså talen uden manuskript. Og i al ubekedenhed med succes…

 • Helle K.

  Tak alle I søde venner 🙂

  Rimkoger – dit snakketøj har jeg nu aldrig tvivlet på 😉 godt sprunget ind.

 • Sister Bonde

  Dejligt at læse 🙂