Fru Nielsens Hverdag header image 2

Så så man lige mig …

Skrevet tirsdag d. 16. marts 2010 kl. 10:47 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

ude i haven med rumpen i vejret og kameraet i hånden – kl. 6.30!

Naboen gloede en gang, da han kom ud for at afise sin bil 🙂

Jeg var bare nødt til at finde noget forårsagtigt,
noget med bare en smule farve,
noget som minder bare en lille smule om det som kommer.

Jeg havde chokeret mig selv ved at stå op kl. 6.15,
bare fordi solen skinnede og håndværkeren havde lavet kaffe til mig 🙂 han skulle på Håndværkermesse i Fredericia og var stået op i god tid – som han selv sagde: “Jeg skal lade være med at gå så tidligt i seng, at jeg vågner kl. 4.30” – jeg foreslog, at han bare kunne pudse vinduer eller noget andet som ikke larmer 😉

Forår kom så!

0

··7 kommentarer ↓