Fru Nielsens Hverdag header image 2

Jeg har undersøgt sagen.

Skrevet lørdag d. 3. november 2007 kl. 12:14 og gemt i: [fristelser]

Fristelserne er blevet tjekket nøjere ud – og det viser sig, at der skal sælges kaffe, the, vin, chokolade, gaveartikler, malerier og smykker. Hmmm jeg er bange for, at der ikke er marked for det i vores lille by, i hvertfald ikke så stort et marked, at man kan leve af det. Jeg vil måske købe en gave derinde engang imellem, nogle få julegaver og that’s it, de fleste tror jeg, vil have det på samme måde. Ude på landet ødsler man ikke pengene væk på kaffe og the i en specialbutik, når man kan købe det billigt i dagligvarebutikkerne.

02 kommentarer ↓

  • Joan

    Er det den butik, som var overfor butik fantasi, som flytter derhen?. De har de lækreste kaffe. Og smukke malerie 🙂

  • Helle

    Nej, det tror jeg ikke, det er i hvertfald et andet navn, der er skrevet under med – hun flyttede vist også til udlandet, hende med butikken “i den anden ende af byen”. Det er fint med lækker kaffe, men når det drikkes i litervis, så er det nok for dyrt 😉