Fru Nielsens Hverdag header image 2

Bevæg dig kvinde.

Skrevet lørdag d. 3. november 2007 kl. 10:51 og gemt i: [motion, sygdom]

Jeg har forsøgt at lave en aftale med mig selv, jeg skal bevæge mig, cykle, gå eller bare “et eller andet” ½ time hver dag, det lyder som en overkommelig opgave, men når alt gør ondt, så er det temmelig svært. Jeg var indlagt p.g.a. forbipasserende blodprop i hjernen, såkaldt TCI og så får man besked på, at man skal lade være med at ryge og drikke. Jeg hverken ryger eller drikker, så jeg må i stedet forsøge at tabe mig, bevæge mig mere – jeg har det bedst, hvis jeg selv kan gøre noget i processen, men uanset hvad, så synes jeg aldrig det er nok. Jeg håber, at der snart er helt styr på medicinens bivirkninger, det er jo svært nok uden dem 🙂 Det var dagens syge-historie, det var det der fyldte mest her til morgen.

0

····2 kommentarer ↓

  • Lene

    Er det bivirkninger i forbindelse med medicin til forebyggelse af flere blodpropper?

    Bare bliv ved Helle, jeg får heller ikke gået så meget, men lidt har også sin ret 🙂

  • Helle

    Nej Lene, det er medicinen mod blodtrykket og måske kolesterolmedicinen, men det er jo sådan set også for at forebygge blodpropper. Jeg får kun hjertemagnyl, den anden slags blodfortyndende medicin fik jeg hovedpine af, så den blev strøget igen.

    Jeg siger også til mig selv, at det er ok, at jeg klarer det som jeg nu kan – selvom jeg ville ønske, at jeg lige kunne løbe en tur eller sådan…