Fru Nielsens Hverdag header image 2

P

Skrevet fredag d. 19. juni 2009 kl. 07:20 og gemt i: [ABC]

p_190609
Jeg indrømmer det straks – JEG ER VILD MED FARVER 🙂
Mine nye hjemmesyede bukser er pink (og et par lilla) 🙂
De passer perfekt til mine gummitræsko og min neglelak 🙂
Når solen skinner og jeg er iført mine farver, så kan verden bare komme an. 🙂

For en måned siden, var vi til en 60-års fødselsdag.
Dagen efter tænkte jeg på festen og det gik op for mig, at ALLE havde hvidt, sort og gråt tøj på – lige med undtagelse af en pige i en mørklilla kjole – den helt ufarlige lilla. 🙂 Nå ja og så med undtagelse af fru Nielsen som var iført lysende lys-lilla og pinkfarvede negle 🙂 og min nye lilla læbestift 🙂 Jeg føler mig ofte som en sommerfugl i en sort-hvid film, men jeg er ikke ked af mine farver – jeg elsker dem 🙂

PS: Læg lige mærke til hvor mange smileys der er i dette indlæg – jeg bliver glad af at skrive om farver 🙂

abc2 Se flere eks. på “p” lige her – ABCtema.

035 kommentarer ↓