Fru Nielsens Hverdag header image 2

Søde køer.

Skrevet torsdag d. 25. oktober 2007 kl. 12:23 og gemt i: [dyr, foto, natur]


Mens jeg tågede rundt 😉 i Arden og omegn, mødte jeg pludselig nogle yderst søde køer. Jeg stoppede bilen og steg ud, de stillede sig nærmest op og forsøgte at tage sig bedst muligt ud, som nu en ko kan gøre det. Koen bagved var lidt nervøs, den kiggede forsigtigt frem bag den modige ko, som havde næsen så tæt på mig, at den næsten kyssede kameraet. De var kun modige til en vis grænse, hvis jeg blev for ivrig, så fór de sammen, så jeg måtte liste rundt i græsset.
En dag uden tåge får de besøg…

0

··20 kommentarer ↓

 • Joan

  Årrh jeg er så vild med køer.

 • kagekonen

  Hvor er de bare skønne. De minder mig om i går, hvor jeg var til et interview om mejeriprodukter og arla… der kom jeg til at sige et eller andet om “glade-hånd-klappede-udegående-køer” og det var præcis sådan nogen som dem på din vej jeg så for mit indre blik.

 • kagekonen

  Kom lige til at kigge på billederne igen, og kan ikke se ko-patter, så er det overhovedet køer… eller er der tale om ung-tyre eller måske kvier?

 • Helle

  Joan: Det er jeg også, de er bare så søde….jeg har taget mange billeder af køer.

  Kagekonen: Du har ret, det er sådan nogle køer, hvor bondemanden kommer forbi, bare for at snakke med dem.
  Nu er jeg ikke ekspert, men jeg mener, at det er kvier – altså unge dame-køer, der er små patter – jeg har nær skrevet barm (læst hos Liselotte) – på et andet billede.

 • Helle

  Kagekone, hvad var det for et interview, et vi kan komme til at se et sted?

 • Mariann

  Flotte køer !
  Glæder mig hver dag til at se, hvad du har på bloggen.
  Mvh.
  Mariann

 • Helle

  Tak Marian, det er dejligt, at du kan have fornøjelse af min blog. De køer de kan altså vinde en skønhedskonkurrence!

 • shabby-marianne

  Jeg er fuldstændig fortabt i dine billeder af køerne – hold op et professionelt stykke arbejde…….Dem har du fanget lige på kornet om man så må sige

 • Helle

  Tak Marianne – nu var det også nogle helt vildt samarbejdsvillige køer 😉

 • Lene

  Helle, hold fast hvor er jeg vild med dine billeder. De er bare så flotte.

 • Helle

  Tak Lene, jeg er glad for, at du kan li’ dem, det betyder meget for mig. Jeg har gjort mig umage for at blive bedre til at tage billeder. Jeg læser mange fotobøger, fotoblade, læser på nettet, finder inspiration på hjemmesider og så tager jeg 1000-vis af billeder år efter år. Når jeg tæker tilbage, har jeg taget mange billeder lige siden jeg fik mit første kamera, da jeg skulle til Bornholm med skolen i 6. klasse, men det tog fart, da jeg fik et digital-kamera.

 • Anne Dyrholm Stange

  Du ta’r simpelthen fantastiske fotos, helt vildt!!
  Indtil nu har mit fotografering været learning by doing, men når jeg ser og læser her, så må jeg vist i gang med at få noget teori koblet på.
  Er der nogle bøger eller blade du sådan er specielt begejstret for??

  Mange hilsner Anne

 • Helle

  Mange tak Anne og velkommen her.
  Jeg har lært meget på hjemmesiden http://www.fotokritik.dk – uden at være medlem, jeg har kun kigget og suget til mig.
  Derudover læser jeg alle de bøger og blade jeg kan finde. Digital foto – selvom det er helt amatørplan, men der er stadig tips der kan bruges. Jeg har simpelthen støvsuget biblioteket for alt, både fotobøger og bøger om fotoprogrammer, der kan man også lære meget. Jeg har også købt en del hæfter fra Libris – både om foto og programmer.

 • Robin

  de er meget sjovee!!!!! men lidt mærkelige

 • Super Cow:D

  De er meget søde!

  Jeg elsker køer.Har selv 6 køer^^

  Hilsen Super cow:D

 • Super Cow:D

  UPS I kom til at skrive det 2 gange-.-‘

 • Helle K.

  Super Cow: Tak – jeg elsker også køer 🙂 Hvor hyggeligt at du lige giver en kommentar på et gammelt indlæg, det var dejligt at se kobillederne igen 🙂

 • Super Cow:D

  Det var så lidt;)

  Hvornår sætter du nye billeder ind af køer?:D

  Ha en god dag^^
  Vh Super Cow:D

 • Helle K.

  Super Cow: Det ved jeg ikke – når jeg en dag møder en ko på min vej 😉 Tak i lige måde.

 • Super Cow:D

  Okei så må vi bare venete;)

  Tak