Fru Nielsens Hverdag header image 2

Øv – øv – øv.

Skrevet søndag d. 2. november 2008 kl. 13:51 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Denne dejlige søndag med solskin og dejligt vejr, gider jeg da ikke tilbringe indenfor 🙁

Jeg er svimmel som en brandert af værste slags.
Jeg tænkte først, at det var den nye medicin og øv o.s.v.
Nu er begge drengene utilpasse – yngste siger, at han har kvalme og er svimmel.
Mellemste kaster op – men han var til halbal igår, så han bliver ikke betragtet som lovlig syg, men som selvforskyldt 🙂 måske er vi uretfærdige.

Uanset om den nye medicin er blandet ind i det, så hjælper den endnu ikke på smerter og hævelser, så jeg er stadig i venteposition.

Pokker skulle stå i, at komme til at ligne Ba-ba-pa-pa, hvis status er den samme.

Jeg ville læse blogs og lave småting idag, nu tegner det til, at jeg kommer til at lave ingenting  – det gider jeg ikke, jeg hader, at være sat ud af spillet. Min tålmodighed er ikke til ingenting – den kræver underholdning.

Dagens billede må blive håndværkerens nye legetøj.


Lige nu har jeg dør og vindue åbent – jeg kan ikke klare mere end et par og tyve grader i stuen – så vi skal nok få meget sjov med den ovn.

Go’ søndag – og nyd solen lidt for mig også 😀

012 kommentarer ↓

 • Karin - Abildjyden

  Det er surt at dagene ikke bare kan være perfekte – så man kan gøre hvad man vil uden at skulle tage hensyn til denne dumme sygdom, jeg er helt enig med dig på dette punkt.

  Jeg har så en helt anden holdning til din brændeovn….. Jeg er vild med den varme den kan give. Var det mig der havde en sådan, så behøvede jeg ikke at kravle ind i dyner, etc., når jeg skal hygge.

  Ønsker dig en god søndag, husk på det at tulle rundt, gøre lidt hist gøre lidt pist, værdsæt dette, glæd dig over det du får gjort, og lad nu være med at ærgre dig over det du ikke fik lavet.

 • Anette

  De gange jeg har fået prednison hjælper det heller ikke med det samme – kan ikke huske om det er en slags depot-medicin men der går vist et par uger inden jeg kan mærke effekt af det. Håber det hjælper dig hurtigere. Håber du trods alt får en dejlig søndag. Jeg ville nyde at ha en brændeovn – det er så hyggeligt og dejlig varmt 😛

 • johanne

  God bedring til alle der har brug for det. Medfølende knus herfra.

 • anita thomhave simonsen

  Hej Helle !

  jeg må vist også sige god bedring til de som har det skidt…..håber du får det bedre med svimmelheden….dejlig brændeovn…sådan en har vi også…dog ike så fin og ren…..men samme slags med egern og alting…og den er god…og jeg elsker også varme og kan sagtens klare 27 grader og vil nyde at gå rundt i t-shirts……lige nu bruger vi den dog ikke men bruger radiatoren…men vi har vist lidt træ under en presenning. så en dag hvor jeg synes så fyrer jeg op og hygger mig i den dejlige varme…..fin glasplade nedenunder…vi har klinker……..det ser hyggeligt ud på billedet…

 • Billedmager

  Det er da noget juks det der du fortæller om. Jeg ønsker da god bedring, hvad enten det er medicin eller influenzasyg du er. 🙂 Herovre på Sjælland har det været gråt i gråt det meste af dagen.

 • MrsCute

  Rigtig god bedring – håber du kommer dig hurtigt 🙂

 • Gitte J

  Træls – håber du snart får det bedre. Knus.

 • Catarina

  Ja øv – håber du har det bedre i dag.

  Sikke en flot brændeovn I har fået. Tillykke med den.

  Kan godt forstå håndværkeren ikke er til at rive væk, men sig lige til ham – at hvis han venter på du kommer og smider dig der foran ovnen, mangler der altså et stort skind, det hjælper ikke, at han ligge på knæ. :mrgreen:

 • marianne

  Sikke en lækker og flot brændeovn….. Jeg håber at familien og du har fået det bedre. Jeg forstår dig 100% det med at være sat ud af spillet – det er altså det værste der findes 🙂

 • Helle K.

  Karin: Nemlig – jeg tuller rundt og rundt 🙂

  Anette: Det er hyggeligt og MEGET varmt 🙂 Så må jeg bare vente på virkningen, men jeg synes altså, at jeg får kvalme…

  Sifka: Nemlig 🙂

  Kirsten: Tak 🙂

  Johanne: Tak – det går fremad med alle 🙂

  Anita: Tak – jeg synes ikke at jeg kan tænke, når der er varmt… så bliver man sløv og hænger bare 🙂

  Billedmager: Tak – vi havde et fantastisk vejr hele weekenden 🙂 Jeg er bange for, at det er den skide medicin – svimmelheden/utilpasheden kommer nogenlunde sammen med at jeg tager medicinen.

  Mrs Cute: Tak – det samme gør jeg 🙂

  Gitte: Tak 🙂

  Catarina: Op og ned 🙂 Tak – vi har (desværre) stadig hjemmeboende og løsgående børn i hjemmet, så det bliver småt med hygge foran brændeovnen, men jeg skaffer det skind hurtigere end du aner, når lejligheden byder sig 😉

  Marianne: Tak – Drengene har næsen lidt mere over dynen idag, så det går fremad 🙂