Fru Nielsens Hverdag header image 2

Våd hund + våd ejer = våd tur :)

Skrevet tirsdag d. 21. oktober 2008 kl. 15:38 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Dagens gåtur er udført.
Det var en dejlig tur.
Frisk, kold og våd 😀


Regnen tog fat, lige som vi gjorde os klar, men jeg nægtede at kapitulere, sådan en smule regn kan vel ikke holde en sej jyde inde?  😉

Emma var lidt skeptisk i starten, men hun fandt ud af, at der ikke var nogen kære mor, så hun affandt sig med dråberne og nød turen ud i alt det våde.

Fruen  var også sej – hun er næsten blevet afhængig af hundelufteturene – så hvad gjorde det, at hun fik lidt våde fødder?


Friske røde kinder, blanke øjne og et vildtert look, så har det været en tur med bid i.

Det er efterhånden 3 timer siden, at vi kom hjem.
Desværre kunne jeg ikke få indlægget uploadet, så i mellemtiden har jeg været i Hobro med ældste.
Hun skal have førstehjælpsbevis – hun har taget det i 2. g, men det kan ikke bruges, når det er over 1 år gammelt :mrgreen: – jeg tror stadig, at jeg kan huske hvordan man gør, selvom det er 20 år siden, jeg tog mit. 🙂 Håndværkeren tog et i foråret – for anden gang, og vi snakkede det igennem, og jeg var rimelig opdateret på det meste.

Nu truer aftensmaden.
Iaften kalder en fodboldkamp.
Jeg får simpelthen aldrig strikket en maske 🙁

011 kommentarer ↓

 • Anette

  Ja det er frisk i vejret i dag 😛 Vi nåede vores gåtur uden vand i dag. Hvis det er ifm kørekort så er det et specielt trafik-relateret kursus (siger de) Men det var nu ikke noget specielt. Det var vist 4 gang jeg tog et førstehjælpskursus – men det skal også opdateres en gang årligt (siger min mand der arbejder på et hospital) 😛
  Håber du får tid til strikketøjet i aften

 • Helle K.

  Anette: Dejlig og friskt vejr 🙂 Det er ifm kørekortet og de siger, at der ikke er forskel, men jeg ved det ikke… hun skal der ned en gang – idag fra 14.30 til 22.30.
  En gang om året tror jeg da ikke er nødvendigt – jeg kan da godt huske at give hjertemassage endnu 🙂 selvom jeg heldigvsi aldrig har haft brug for det.
  Jeg tog det engang jeg kørte til Aalborg flere gange om ugen – jeg gik i skole – jeg var ude for, at jeg 3 gange kom forbi lige efter en bilulykke (meget alvorlige) lige var sket, og så tænkte jeg, at det var for dårligt, at jeg ikke kunne hjælpe.

 • Helle K.

  Der var altså andre, som var igang med at hjælpe – jeg kørte ikke bare videre…

 • et cetera

  Terriere er ikke vildt begejstrede for regnvejr – men de glemmer det sommetider, når først de er ude i de – og det bliver sjovt! Er det “El Naturalista”-støvlene vi lige får et glimt af dér? Uanset, de ser lækre ud – med sådanne på skulle man jo nok kunne klare en lille travetur 🙂

 • Helle K.

  et cetera: Emma – altså min – er ikke en terrier 🙂 hun er en dansk – svensk gårdhund, som er en pincher 😉 men hun gik kun i ly i starten 😉

  Det er netop det det er – sådan for at du lige kunne se dem “live” eller næsten 🙂

 • Anne, Mandagspigen

  våd hund+våd ejer=våd tur => boller og varm cacao?

 • Helle K.

  Anne: Du siger da noget, når du snakker øh skriver 🙂

 • Gitte

  Ja, det har været en underlig dag angående vejret. Først regner det, så lige pludselig skinner solen også er vi tilbage til regnen. Det er godt gået af jer begge trods det dårlige vejr.
  Det er rigtig hvad Anne sige boller og varm kakao – dejligt.

 • Bambi72

  Ja det har godt nok været temmelig vådt nogen gange

 • Catarina

  Hvor lyder det som en dejlig og sund vane I der har fået tillagt jer. dejligt at komme ug og blive rørt og blæst i gennem.

  Du er sku en sej Jyde/kvinde som trodser naturens kræfter. 😀

 • Helle K.

  Gitte: Det skiftede mange gange 🙂 Vejret var da ikke så slemt 😉

  Bambi: Ja indimellem var det godt nok 🙂

  Catarina: Jeg nyder vanen 🙂 Det er rigtig dejligt med en tur i alt slags vejr – jeg er bare ikke så glad for blæst, men inde mellem træerne, er det ikke så slemt 🙂