Fru Nielsens Hverdag header image 2

Sjovere end da mor var dreng.

Skrevet onsdag d. 1. oktober 2008 kl. 11:46 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Emma og jeg er netop kommet tilbage fra vores daglige gåtur.
Denne tur blev lidt anderledes end de sædvanlige mosen-rundt-om-søen-ture.
Vi gik op i et af byens nye kvarterer, hvor der var en sværm af børn i shorts og løbesko.
7. klasse havde tilsyneladende gymnastik, de havde fået udleveret sedler med forskellige opgaver.
Find gadenavnet x og husnr. y – hvilken farve har huset?
Find gadenavnet z og husnr. æ – hvor mange vinduer er der i husets forside?
Jeg må sige, at det lyder betydeligt sjovere, end de gymanstiktimer jeg var vidne til for en menneskealder siden. Hvor meget af tiden gik med at lave gymnastiske øvelser – og så ellers udstille dem som ikke kunne – stå på hænder eller springe over hest.

Turen var ellers startet med, at jeg nær var gået ud af mit gode skind – Jehovas Vidner stod på dørtrinnet, men heldigvis lukker min dør udaf, så de var hurtigt verfet af, jeg fatter bare ikke, at de skal forsøge at pådutte mig deres meninger, tro og indstilling. Hold den dog for jer selv – Tak. Rundt på hele turen fulgtes jeg stort set med et andet hold J.V. – de var åbenbart opsatte på, at der skulle findes nogle svage sjæle i byen…

Vejret kort: Solen skinnede på os hele vejen, ikke at I nødvendigvis skal lægge en masse i det 😉 men det var dejligt – et super gåturvejr med frisk luft til hjernen, så nu er jeg klar til sofa og bog – og det truende regnvejr kan bare komme an.

03 kommentarer ↓

 • Else

  Helle har du set programmet SKOLEN? Med høre, se, gøre og følebørn? Lyder som en gøreopgave i gymnastiktimen 😉 God ide tror jeg 🙂

  JV’erne har en evne til at dukke op når de ser dødsannoncer – det er SÅ ubehageligt synes jeg. Min faster klarede situationen meget enkelt. Hun havde modtaget blod under en operation og havde sat et lille mærkat med en bloddråbe på døren – det virkede 😉 Hun fik ikke længere uventet besøg af JV’ere.

  Mon vi kunne importere lidt sol på Djursland? 😉 Her er lidt diset i dag – vejr til at passe en forkølelse.

 • et cetera

  Jeg kunne også godt tænke mig en anden vis end besøg af J.V. til at sparke dagen igang. De menr nok selv, at de fisker fortabte sjæle – men al fundamentalisme er uvelkomment hos mig …

 • Helle K.

  Else: Nej det har jeg ikke set, men jeg har hørt lidt reklame-spots, og jeg tror da det er det der foregår 🙂
  Skal der ikke mere til 🙂 De kom to dage efter jeg var blevet pensionist, hvordan de så havde fundet ud af det, ved jeg ikke.

  et cetera: Enig 🙂