Fru Nielsens Hverdag header image 2

Første søndag i advent

Skrevet mandag d. 21. december 2020 kl. 19:53 og gemt i: [fru Nielsens jul]

er efterhånden længe siden, men overskuddet til at skrive har været væk – sammen med solen 😊

Jeg skrev faktisk et indlæg i går, men min wordpressapp. blev ved med at tygge på det i stedet for at få det offentliggjort. Til sidst måtte jeg slette app’en og prøve igen med samme resultat. Så mistede beg gejsten. Tænker du nu også 70 12 14 16? 🤣

Tilbage til første advent.

Vi mødes både for at hygge os sammen og for at tage årets julebillede.

Julebilledet er blevet taget op til jul, siden Katrine blev født i 1989. I mange år var det et billede af børnene, men i de seneste 10 år har Lasse og jeg også været med på billedet, og i 5 år har jeg taget et billede af mig selv til mine sociale medier.

Helle ønsker alle en glædelig jul

I år skulle Laurits tænde adventskransen, syntes farfar.

Første søndag i advent

Nu er vi nået til lige før jul, som skal holdes med Katrine og Magnus- og så kan vi glæde os til vaccinen kommer i den allernærmeste fremtid 📧 jeg har snakket med min læge, hun mener, at jeg får vaccinen ret hurtigt, når de først går i gang med kronikerne, men nu må vi se.

0

·····4 kommentarer ↓

 • Madame

  Hvor er det dejligt, at du får vaccinen hurtigt, Helle!
  Skønne billeder – rigtig glædelig jul til dig og din familie

 • Karin

  December har været meget mørk, trods langt flere har valgt lys udenfor. Så enig med dig.

  Krydser fingre for os i kronikergruppen kommer rimelig hurtigt til, når frontpersonalet og de ældre har fået vaccinen. Der skal så også lige være nok godkendte vacciner, da vi ikke har ubegrænset mængder fra Pfixers og Moderna, de store mængder kommer fra steder der først bliver godkendt i sen foråret eller hen over sommeren 2021.

  Jeg skal fejre julen sammen med mine 2 guldklumper Frida og Otto, og deres far og mor. Min søn arbejder som altid i juledagene, det har han gjort i mange år nu, trods en alder på 35.

  Ønsker dig og dine nogle dejlige dage her op til jul samt glædelig jul når den rammer.

 • Ellen

  Jeg måtte da lige genopfriske hvorfor det telefonnummer sagde mig noget …
  Sikke en forførende julenissekone 😀
  Jeg under dig gerne at komme først i vaccinekøen, og det kan kun gå for langsomt med at få vaccineret hele verden!

 • Catarina

  Øhh forfor det nummer???
  Ja, der har ikke været megen sol i december, men heller ikke frost, som ellers kunne være dejligt, så man slap for at det regn Jeg krydser fingre for at du får vaccinen hurtigt. Det gør det hele noget lettere 😀