Fru Nielsens Hverdag header image 2

Et varmt og bankende hjerte.

Skrevet torsdag d. 24. april 2008 kl. 09:02 og gemt i: [fru Nielsen]

Det har jeg altså – på æresord 😉

Jeg forstår ikke, at man ved at søge på “plastikhjerter” på google finder mig????

09 kommentarer ↓

 • Joan

  Jeg er også sikker på, at du har et dejligt, varmt hjerte 🙂

  Men man kan altid pakke det ind i lidt plastik, så det ikke går i stykker 😉

 • Janne

  🙂 intersant… det er sjovt at lege med google man ved aldrig hvad man finder 🙂 men plastikhjerte havde jeg nok ikke overvejet 🙂

 • Helle K.

  Joan: Tak 🙂 Nogle gange er det nødvendigt 🙂

  Janne: Nu er det ikke mig som har fundet – men er blevet fundet. I min statistik kan jeg se, at jeg er fundet via en søgning på google. 😉 Jeg kunne aldrig ha’ fundet på, at søge på plastikhjerte 🙂

 • Conny

  Jeg tro ikke du har et plastikhjerte Helle. Jeg tro nemmelig du har rigtig godt hjerte

 • Helle K.

  Conny: Tak COnny det er jeg glad for 🙂

 • Shabby-Marianne

  Ha ha – det er altså dagens 13´er….

 • Anette B

  Ha ha Helle 😉 Havde nu heller ikke forventet at kunne google dig på det ord 😛

 • anita thomhave simonsen

  ja sjovt med googling…..det kunne være jeg skulle prøve mig frem og se hvad der sker…..jeg vil da også bare sige “plastikhjerte”….underligt…..og specielt hvis du ikke har den mindste tanke på hvorfor….men kan det ikke være andres indlæg og så har de måske dig i blogrullen….eller? jeg er ikke helt med på hvordan google helt fungerer men har nogel gange oplevet mit eget navn sammen med noget for mig uforståeligt og fundet frem til andres indlæg med ordene…

 • Helle K.

  Marianne: 😉

  Anette: Nej vel 🙂

  Anita: Det var sådan lidt for sjovt det indlæg – det er klart, at ordet indes i min blog, ellers var jeg jo ikke blevet fundet 🙂 Jeg har jo forsøgt, og ordet optræder under mit indlæg om Valentines dag. 🙂 Men jeg er blevet fundet p.g.a. af endnu mærkeligere søgninger – men de egner sig ikke til offentliggørelse 😉