Fru Nielsens Hverdag header image 2

Alvorlig snak med mig selv

Skrevet torsdag d. 3. september 2020 kl. 13:29 og gemt i: [fru Nielsens helbred]

Jeg vidste godt, at jeg kunne få et problem med at styre mit brug af aktivitetsuret 😁 jeg er egentlig ikke et konkurrencemenneske, børnene gad ikke spille med mig, fordi jeg er ligeglad med, om jeg vinder eller taber, men konkurrencer med mig selv er en helt anden snak.

Siden tirsdag i sidste uge, har jeg øget min tur, eller i det mindste holdt foregående dags tal. I weekenden på lang køretur frem og tilbage til Thorsminde og gåtur i sand både lørdag og søndag.

Det har været dumt, at jeg ikke har lært af tidligere forsøg på at kunne det hele.

I forgårs kunne jeg næsten ikke gå hjem. I går kunne jeg slet ikke gå, og jeg var vildt træt. I dag skulle jeg være fornuftig 😁 som Lasse sagde: “Var det ikke 5000 skridt, som var max?”. Som om …

Nu er mine ankler hævede, jeg har ondt og jeg er træt. Øv.

Man skulle tro, at tyve år har lært mig, at jeg ikke bare kan køre på med hovedet under armen 😊

Det er ok og forståeligt, at andre ikke kan forstå, at jeg ikke bare kan sætte mig i bilen og køre længere ture (som chauffør), at jeg ikke bare kan planlægge arrangementer og så regne med, at det hele går som ønsket. Jeg ved, at hvis jeg skal med bus/tog og bruge en dag på rejse og møde, så bliver det ikke sjovt, men bare surt. Men jeg burde da for f….. selv kunne forstå det.

4

····4 kommentarer ↓

 • Lene

  Åh ja,Helle, det er utroligt at vi i den grad kan glemme det vi godt ved. Men det er helt normalt, vi vil jo så gerne og glemmer at tage fornuften med. God hviledag og pøj pøj med at lytte til dig selv 🙂

 • Janne

  Jeg tror vi alle kan have svært ved begrænsnings kunst ind i mellem, men der er vist ikke andet for end at tage benene op og tag en slapper 🙂

 • Madame

  Åh det er synd, at du kommer ud for det, når du egentlig godt ved, hvor meget du må belaste dig selv.

 • Helle

  Lene: Vi husker kun det, vi vil huske 😉 tak.

  Janne: Næh, så det må jeg gøre 🙂

  Madame: Lidt dumt også 😉