Fru Nielsens Hverdag header image 2

fruNielsen anbefaler

Skrevet onsdag d. 12. august 2020 kl. 12:51 og gemt i: [fru Nielsens helbred, fru Nielsens Hverdag]

Her har I mig tilbage, er det ikke sådan man siger?

Min blog har levet et tilbagetrukket og forsømt liv siden jul, men nu skulle det være. Jeg har ellers haft planer om, at jeg ville nedlægge den, men efter de problemer jeg har haft med at komme i gang igen, så er jeg sikker på, at jeg ikke vil af med den. Sådan er det jo, det du er ved at miste, kan du ikke undvære 😉

Engang i foråret forsøgte jeg at logge ind uden større succes, men tænkte ikke nærmere over det. Jeg besluttede bare, at jeg ville prøve senere, senere kom bare aldrig, der var for meget andet

For et par dage siden havde jeg kameraet med ude at går – det har ellers bare ligget hjemme, lysten har været væk – så jeg tænkte, at jeg da vist havde fået lyst til at lægge nogle billeder på bloggen, men jeg kunne stadig ikke logge ind.

Jeg ændrede koden.
Jeg ændrede koden.
.

.

Det hjalp ikke en fis.

I starten troede jeg, at det skyldtes Google, jeg kom i tanke om, at jeg vist tidligere på året havde fået en besked med nogle nye tiltage, men havde ikke reageret, da jeg jo ikke havde lyst til bloggen på det tidspunkt. Jeg ændrede og rodede og forsøgte igen og igen, uden det lykkedes. Det var nogle gange muligt at se forsiden af bloggen, men den blev ved med at køre uden at komme helt ind, og det var stadig helt umuligt at komme på kontrolpanelet.

I går sendte jeg en hjælp-besked til min udbyder, men det svar jeg fik var ikke brugbart, det var nærmest min egen skyld, eller i det mindste noget, jeg selv skulle lave om, men det kan jeg jo ikke. Selv om jeg har haft bloggen i mere end 13 år, og også har rimeligt styr på mange ting, så er det indre af bloggen ikke min spidskompetance.

Hele dagen i går bøvlede jeg, uden det lykkedes. I morges ringede jeg og snakkede med min it-hjemmeside-kyndige storebror, men han kunne heller ikke hjælpe mig – og han kunne heller ikke logge på.

I løbet af dagen sendte jeg et nyt spørgsmål til udbyderen, og denne gang var der gevinst. Jeg fik kontakt med en flink medarbejder, som hjalp mig. Det viste sig, at der var fejl i databasen (?), og et plugin som hindrede login. Jeg skrev nye spørgsmål og fik hele tiden gode svar og stor hjælp, så nu fungerer det hele igen. Han afsluttede med at skrive, at det nok var en god ide, hvis jeg for eftertiden besøger min blogs kontrolpanel jævnligt, så jeg hele tiden får opdateret mine plugin. Heldigvis har jeg sat wordpress til selv at opdatere, ellers kunne det nok være gået helt galt.

Anbefalingen? Jeg anbefaler Simply.com – især den medarbejder jeg havde kontakt med i dag.

4

··6 kommentarer ↓