Fru Nielsens Hverdag header image 2

140 Starbåks.

Skrevet lørdag d. 12. april 2008 kl. 19:18 og gemt i: [bagværk]

Jeg får ikke så mange point som Anne for den kunstneriske udførelse, men de smager rigtig godt. 😀

Jeg ved godt, at 48 gæster ikke spiser alle de kager, men nu når vi skal flytte, så er det meget rart at have nogle kager og noget kaffe til uventede gæster – og hjælpende hænder. 😉

Opskriften er nem,  jeg har blandet i min køkkenmaskine en portion af gangen. Hvorefter de røg i køleskabet. Jeg kunne overkomme alle de kager, fordi de ikke skulle rulles ud o.s.v. men alligevel varede det HELE eftermiddagen, jeg lavede nemlig en syv-dobbelt portion. 🙂

Jeg kan kun sige: “Du skal prøve Annes Starbåks, de smager så englene synger” jeg har altså skiftet kardemommen ud med kanel og nelliker og udeladt allehånde. Jeg kan nemlig ikke spise kardemomme. 😉 og jeg havde glemt at købe allehånde.

PS: Vi skal først have konfirmation den 20. april 😉

0

·6 kommentarer ↓

 • Anne Dyrholm Stange

  Det var godt at du kunne finde noget godt at erstatte kardemommen med 🙂

  Jeg vil råde dig til at gemme kagerne godt af vejen, ellers ender det med at du må bage igen…

  Hvis jeg var dig, så ville jeg fryse kagerne med bagepapir imellem, og så lige gi’ dem et svip i en varm ovn, når de skal bruges, så vil de garanteret smage som nybagte, og det er jo der at de er allerbedst 🙂

 • Bambi72

  Det var da ikke så lidt, du ahr fået bagt der 😀

 • Shabby-Marianne

  Man kommer ikke til at gå sulten fra dit hus – det kan jeg rigtig godt lide 🙂

 • Helle K.

  Anne: Det er ikke første gang jeg laver det nummer 🙂 Håndværkeren er rigtig godt igang, heldigvis har jeg bagt mange. 🙂 Tak for rådet.

  Bambi: Kald mig bare FlittigLise 🙂

  Marianne: Sådan er det på landet, ikke? 😉

 • Else

  Hvor ser de lækre ud – og sikke en energi du lægger for dagen 😛

 • Helle K.

  Else: Ja og så betaler jeg prisen bagefter, men jeg piver ikke, det er bare en konstatering. 🙂