Fru Nielsens Hverdag header image 2

Held i uheld.

Skrevet torsdag d. 8. november 2012 kl. 17:36 og gemt i: [navlepilleri]

Mine gode gamle støvler har endelig givet op. Eller lynlåsen er gået i stykker.
De er ca. 6 år gamle og har tjent mig godt, men jeg må indrømme, at jeg er begyndt at få lyst til et par nye.
Det er et par El Naturalista, som var temmelig dyre, men når de holder så længe, så er det ok.

Lige nu er jeg vild med et par duckfeet – ja ja jeg ved det godt, jeg er en gammel fodformet flipper 😉


Billedet er lånt her: Duckfeet.dk

Sådan et par et temmelig pebrede, så jeg har søgt efter et par brugte, men det er svært at finde et par, inden de er solgt.
I Århus kiggede jeg i genbrugsbutikkerne, og der er nok en mulighed for at at finde et par. Her ude på landet er der ikke så meget at komme efter i genbrugserne, tingene er slidte og noget billigt bras. Man kan godt se, at folk på landet ikke frådser så meget, eller har så mange penge, som folk i byen.

Jeg må overveje, om jeg kan finde penge til et par nye.

0



14 kommentarer ↓

 • Joan

  De er fede, dem på billedet..

  Tror du bliver mest glad for et par nye.. (eller… jeg er vist bare opdraget til, at noget af det eneste, der ikke må købes brugt er fodtøj (og underhørmere))

 • Helle K.

  Joan: Det er faktisk ikke dem 😉 men ja de er også fede. Opdragelse bider slet ikke på mig, så jeg kan sagtens finde på at købe et par brugte -også underbukser hvis de er vasket 🙂

 • Anne

  Noii hvor er de flotte…lige sådan nogle jeg også kunne falde for 🙂

 • Helle K.

  Anne: Lidt flipper er man vel altid 😉

 • **perler på snor** Dorthe

  Du kan også kigge her – her finder jeg tit lækre billige fejlkøb, næsten ikke brugt 🙂

  http://www.trendsales.dk/search?q=duckfeet 🙂

 • Helle K.

  Dorthe: Mange tak det vil jeg gøre 🙂

 • Michael Hanmann

  De er for fede flipper eller ej, personligt kan jeg godt lide at være velklædt på den afslappede måde og jeg har to par, det er Duckfeet Odense og Fåborg, som dem på billedet, de andre er brune og med foer og jeg elsker dem, jeg går ikke i andet til hverdag, efterår og vinter, jeg giver lige mine jeans el opsmøg så støvlerne bliver mere synlige, det giver et dejligt råt look.
  Held og lykke i jagten på dine Duckfeet.
  God Fredag.

 • Helle K.

  Hej Michael – og velkommen 🙂 Tak for dine input om duckfeet – du har helt ret i dine betragtninger. Jeg er overbevist om, at det bliver et på duckfeet – i den ene eller anden facon 😉 Tak i lige måde.

 • Madame

  Hvor er de lækre, støvlerne på billedet – sådan et par måtte også gerne bo hos mig 🙂 Dorthes tip om trendsales tager jeg straks til mig …

 • Helle K.

  Madame: Ja det er de! Jeg leder også febrilsk – nu håber jeg ikke, at vi leder efter samme størrelse 😉

 • Rejs dig ved det træ, du er faldet ved.

  […] forestiller jeg mig til et par cowboybukser og de der duckfeet du […]

 • Karin Abildhauge

  Jeg kan godt forstå du ønsker dig duckfeet, det er mit drømme fodtøj. Det er som balsam til fødderne (når de er sarte).

 • Ønsker for mine fødder « Abildjydens weblog

  […] til morgen fik jeg lige fundet et indlæg hos Fru Nielsens hverdag, hvor jeg blev bekendt med, hvor jeg kunne købe, mit drømme […]

 • Kent

  Jeg ved godt det her er en gl tråd, men JA Duckfeet elsker man højt hvis man først har haft et par. Da jeg købte et par andefødder (odense) tænkte jeg jusus christ kønne er de ikke, den opfattelse har jeg i dag revideret, og i dag synes jeg bare de er SÅ fede 🙂 jeg har også (endelig) fået suppleret dem med et par lange støvler med lynlås og foer (model Vejle) det er underligt det stort set er den eneste lange støvle mærke der fås i herre str, udvalget til damer i forhold til taget i betragtning. Og så skal vi også til at have nogle flere herrer til at gå med de dejlige andelapper