Fru Nielsens Hverdag header image 2

Fødselsdag i Aarhus

Skrevet mandag d. 21. august 2017 kl. 08:55 og gemt i: [Ikke kategoriseret]

Jeg elsker når ældste inviterer os til fødselsdag (eller bare et besøg) i Aarhus.


I år fik jeg brugt min nye læbestift – i yndlingsfarven selvfølgelig.

Aarhus har noget, som jeg ikke oplever andre steder.
En stemning som er svær at beskrive.

Datteren havde sørget for ekstra underholdning – Insektsnack fra Føtex.
Jeg har altid sagt, at den slags kunne jeg ikke drømme om at putte i munden – jeg har det på samme måde med snegle o.lign., men jeg blev grebet af stemningen, så jeg smagte på dem/det, og det smager bare chipsagtigt og salt – og sourcream and onion forståes ;), men alligevel er tanken sådan lidt la-la.

163 kommentarer ↓

 • Karin

  Hjertelig tillykke til og med ældstepigen.
  Aarhus er noget helt unikt. Jeg har altid drømt om at slå mig ned der, det gør jeg stadig, men ved jeg ikke kan få min yngstedatter og børnebørnene med. Måske bliver det først når jeg ikke er her mere, jeg kommer “hjem” – Min aske skal strøs der i Aarhus bugten hvor det er tilladt. Tidligere kunne bugten skimtes på det højeste spot på Nordre Kirkegård, det er i området for de ukendtes urnenedsættelse, her ligger min mormor. Mangler kun at vise min datter stedet. Sønnen ved det, og kan godt forstå mig.

 • Helle K.

  Tak 🙂
  Jeg flytter nok aldrig til Aarhus, det er den vist for stor og eksotisk til, men jeg besøger gerne byen. Jeg taler også altid om, at min aske skal strøes i havet, men måske vil jeg placeres sammen med min håndværker, det er jeg ikke helt færdig med at tænke over endnu … jeg synes, det er en god plan du har med din aske.

 • VenterPaaVinBlog

  Århus er skøn, var selv til festuge i weekenden (:

  – A