Fru Nielsens Hverdag header image 2

Verden er i farver

Skrevet tirsdag d. 3. november 2015 kl. 11:47 og gemt i: [efterår]

og tak for det, for himlen er grå og tung.

efteraar_02.11.2015

Hvis man har tendens til tungsind og mørke tanker, så er novembers vejr da en rigtig god anledning til at finde dem frem … heldigvis er jeg ikke påvirket af vejret, i hvert fald ikke så meget at det gør noget slemt for humøret.

Heldigvis er verden stadig gul, brun, orange og rød – næsten den smukkeste tid på året rent farvemæssigt. Hvis nu solen også fik lov til at skinne, så var der rigtig god anledning til at tage en bunke billeder, men i gråvejr bliver det hurtigt kedeligt, når man fotograferer i den gamle og kendte andedam.

Jeg kom til at tænke på, de billeder jeg tog i København, hvis jeg stillede mig op med kameraet i Arden – lad os sige lige foran Fakta eller den gamle kro – så ville jeg nok hutigt blive spurgt: “Hvad fotograferer du?” og hvis ingen spørger, så ville de i det mindste kigge, smile og måske snakke – derfor skal man ikke tage “street-art-billeder”, hvor man er kendt 😉 det tilfældige og uopstillede forsvinder lynhurtigt.

3

··7 kommentarer ↓

 • Inge

  Dejligt med farver på hverdagen. 🙂
  Jeg tager også sjældent billeder i mit lokalområde, nok mest fordi det er så kendt for mig, så jeg ikke ser de sjove og skæve vinkler.

 • Helle K.

  Inge: Meget 🙂 Sådan er det også for mig – jo, jeg tager billeder, men ikke så gode, som dem i det fremmede.

 • Catarina

  Det er dejligt med de farver der er nu, men ja, det kan også blive lidt træls bare at gå i egen andedam hele tiden 😀

 • Karin

  Jeg glæder mig over nuancerne nu hvor dis og tåge hænger over dk. Det holder tungsindet borte.

  Arden / Holstebro – selv her er der mange der kigger når kameraet er fremme – det er mest min generation og ældre der kigger, for de yngre fotografere rask væk alt og over alt. Holstebro er en “lille by” – jeg møder altid nogen jeg kender på en eller anden måde, om det er Bilka, Kvickly eller Gågaden, en travetur i Anlægget, i skoven eller langs stinettet.

 • Johanna

  Den kendte andedam har smukke farver <3

 • Helle Stougård

  Herfra hvor jeg sidder i skrivende stund, er verdens farver ved at forandre sig til HVID – og det selvom det kun er 22. november. Det sner!

 • Helle K.

  Catarina: Sådan har jeg det ofte 🙂

  Karin: Det gør det 🙂 selv om jeg nu er ret glad det meste af tiden. Man skal kunne se motivet, så går det alle steder.

  Johanne: Det har den nemlig 🙂

  Helle: Vi har (heldigvis) ikke fået så meget som et fnug – jo lidt slud, men ikke sne.