Fru Nielsens Hverdag header image 2

Jeg sorterer …

Skrevet mandag d. 13. juli 2015 kl. 10:55 og gemt i: [Ikke kategoriseret]

Min mor efterlod sig en del billeder, mange er heldigvis fra den digitale tidsalder, så de kræver ikke de store overvejelser, men der var også mange fra før.

Jeg har scannet en del af de gamle billeder, så vi alle kan få dem, nogle er fordelt uden scanning – det er uoverkommeligt at scanne ALT – og endelig er mange smidt ud. Det er billeder af for os ukendte mennesker, steder min mor har været og div. solopgange, hunde, katte, køer, heste, landskabet mm, jeg lider heldigvis ikke af overdreven gemmetrang. 

Nu er der en bunke til min søster, som hun kan dele med sine børn, en tilsvarende til min bror og en til mig, som jeg allerede har fordelt i bunker til mine børn, de to store, da yngste er født efter jeg fik det første digitale kamera.

I billedbunken fandt jeg dette billede af håndværkeren fra efteråret 1981 eller foråret 1982, han skulle ind som soldat, et lille års tid efter vi blev kærester.

  
Han var ret sød i den uniform.

Det er ikke underligt, at jeg fandt dette portræt hos min mor, vi har ikke engang et selv i så stor størrelse , min mor har nemlig altid været håndværkerens største fan, han kunne ikke gøre noget forkert, jeg plejede at sige, i dybeste alvor, at hvis jeg beklagede mig over ham til min mor, så ville hun spørge, hvad jeg havde gjort for at være skyld i det.

Nå, jeg må videre med scanningen, jeg snupper en time her og der, ellers bliver det en belastning

64 kommentarer ↓

 • Inge

  Sådan en omgang sortering og oprydning er hårdt arbejde, men når det er overstået er det godt.
  Jeg forstår godt din mor, det er da en yderst charmerende og præsentabel svigersøn hun har fundet der.. 🙂

 • Karin

  God arbejdslyst med sortering. bliver en smule misundelig, at du har søskende at dele med, det at være alene om det hele er ikke altid sjovt.
  Jeg kan godt se hvorfor du forelskede dig.

 • anjoe

  Jeg har besøgt din blog flere gange efter læsning vedr. din mor’s død – tænkte på, at hun blev rigtig gammel, men også hvor glad hun var for din mand/din bedste ven i livet 🙂
  Hallo, hallo, hvor du måske fik nogle hak – jeg gjorde ihvertfald omkring min Rimkoger; men starten var uhørt, uff; senere verdens dejligste!!!!

 • Helle K.

  Inge: nu er det gjort jeg forstår det også.

  Karin: tak. Mine søskende er ti og tretten år ældre end jeg, så særlig tætte er vi ikke.

  ANjoe: Tak fordi du har tænkt på mig og min situation. Du beskriver det meget godt, som det var …