Fru Nielsens Hverdag header image 2

Jeg græder …

Skrevet torsdag d. 18. juni 2015 kl. 08:09 og gemt i: [Ikke kategoriseret]

Dette indlæg har været længe undervejs og ufattelig svært at skrive.

Jeg kan ikke forstå, at Anne ikke er her mere.

For få dage siden krammede vi og blev enige om, at vi snart skulle ses igen – nu sidder vi grædende og sorgfulde tilbage. Anne døde i går.

Anne var en varm  og favnende kvinde,  som havde venner over hele landet, jeg er glad for, at jeg fik lov til at være en af hendes nordjyske veninder.

Mine varmeste tanker går til Annes famillie – Eddie, Ditte og Jeppe.

2410 kommentarer ↓

 • Lene

  Kære Helle, det her er så svært at forstå. Jeg var nødt til at tjekke Eddies besked på instagram flere gange, før det helt gik op for mig, at det er sandt. Jeg er glad for at vi fik krammet og grinet sammen i lørdags.

 • Helle K.

  Lene: Jeg er også så glad for, at vi fik lov til at (på en eller anden måde) at få taget en god afsked med Anne. Jeg fik et chok, da jeg så Eddies besked, min hjerne nægtede at forstå det, jeg blev ved med at tænke, at Anne havde skrevet det og jeg bare misforstod. Det gør så ondt. – og for Annes familie er det ubærligt.

 • Tine Thierry Pedersen

  Jeg måtte også læse beskeden på Instagram flere gange før jeg forstod det.
  Jeg talte jo med hende søndag morgen, hvor hun desværre måtte melde afbud til min strikkefødselsdag på grund af migræne.
  Jamen for pokker da!!
  Jeg er fuldstændig tom for ord.

 • Helle K.

  Tine: Vi er mange – fordi Anne var sådan et varmt menneske.

 • kirstenk

  Det er helt uforståeligt…Jeg forstod det slet ikke da jeg læste det på Instagram…Men jeg fandt ud af at det altså var sandt! Selv om jeg aldrig har mødt Anne IRL så har vores veje været krydst mange gange på nettet og ingen tvivl om at verden er blevet en varm person fattigere.Mine tanker går også til Annes familie som må opleve denne tragiske sorg…Æret være Annes minde…

 • Sylvia

  Jeg er en av Annes venninner fra Norge.
  Og da jeg fikk beskjed i går om at Anne var gått bort, kunne jeg heller ikke forstå det.
  Anne var en nydelig, varm og spennende dame, som jeg alltid elsket å være sammen med.
  Jeg fikk også lov til å bli kjent med hennes skjønne familie, som mine tanker er hos nå.
  Hun vil bli dypt savnet.

 • Inge

  Det er så trist og slet ikke til at forstå.

 • Karin

  Mange kærlige og varme tanker til jer der kendte Anne bedre end jeg. Også min dybeste medfølelse til familien.

 • Annette

  Har akkurat fået det at vide….Ufatteligt trist og ikke til at forstå.

 • Helle K.

  Kirsten: Tak – vi var mange

  Sylvia: Tak – det er typisk, at Anne havde venner overalt også i Norge

  Inge: Lige mine ord

  Karin: Tak

  Annette: Lige mine ord