Fru Nielsens Hverdag header image 2

og så lige et lille drys kanel …

Skrevet onsdag d. 6. august 2014 kl. 12:49 og gemt i: [ældste]

Vi Jeg havde satset på, at vi slap for kanel (det er veninderne, der giver kanel og de skal først fejre hende i Aarhus senere på måneden), men yngste bror kunne ikke nære sig, så hun lugtede af jul resten af dagen 🙂 Han havde dog så meget respekt for sin mor, at han valgte at drysse ude på terrassen 😉
katrine_25_år_2

0

···5 kommentarer ↓

 • Madame

  Hihi, ja, hun må da have lugtet herligt af jul 🙂 Godt det forgik udenfor!

 • Inge

  Så blev det alligevel jul denne sommer.. 🙂

 • Catarina

  Hi hi det er en sjow tradition og aktisk én som jeg ikke sev har prøvet eller oplevet og det er jeg faktisk ret så glad for når jeg se dit billede. 😀

 • Karin Abildhauge

  Forsinket tillykke til og med fødselslaren der fejrede en 25 års fødselsdag som ugift 🙂 Mon peberet skal findes om 5 år 🙂

  Traditionen var ikke kendt hvor jeg færdes da jeg fyldte 25, men har været kendt da mine fyldte 25. Den eneste der ikke slap for kanel var sønnike, ellers slap pigerne, og det var med list 🙂

 • Helle K.

  Traditionen har jeg kendt i mange år, men de senere år, har den taget meget til – de unge mennesker bliver bundet på gaden til en lygtepæl eller lign. og så bliver de badet i kanel – pigerne er flinke, så offeret får badehætte og dykkerbriller på – men drengene er ved at kvæle hinanden i kanel. Ældste skal igennem turen, når hun holder fest for veninderne på lørdag i Aarhus.