Fru Nielsens Hverdag header image 2

Dum som en dør …

Skrevet fredag d. 21. februar 2014 kl. 10:13 og gemt i: [blog, wordpress]

eller (det håber jeg) glemsom.

I flere måneder har jeg forsøgt at ændre min header på bloggen, og når jeg siger måneder, så mener jeg virkelig m å n e d e r.
Jeg har haft mit tema i en del år, hvor jeg har ændret lidt her og der, men alligevel har temaet været det samme, så jeg fattede ikke, at jeg ikke kunne.
Jeg har uploadet ny header, slettet hele mit tema og jeg har ikke fattet en brik.
I går prøvede jeg lige igen, og fordi jeg kom til at klikke i et forkert tema, gik det op for mig, at jeg for et lille års tid siden, skiftede til et tema med et nyt navn.
Jeg kan se, at det er det, jeg har gjort, men jeg kan stadig ikke huske det …

screenshot_200214

Nå men så kan jeg jo begynde at tænke på, at ændre flere ting 😉

Min header er ret enkel, men min blogs udseende har nu altid været enkelt, uden farvet baggrund og andet tingel-tangel, så det er jo ikke noget nyt.
Jeg tænker ofte på, at jeg skulle stoppe bloggeriet, altså den smule der efterhånden sker her 😉 de fleste blogs lever en ret mager tilværelse, jeg tror, at alt liv er forsvundet til Instagram. For mig er det perfekt, et billede og en lille tekst og ikke mere. Sådan har jeg altid bedst kunnet li’ det. Hvis du endnu ikke er der, så prøv det, det er godt 🙂 mit profilnavn er Helle_Klitgaard, hvis du har lyst til at følge mig der, hvor det sker.

Nå men jeg venter lidt endnu, det er jo rart at kunne ændre header af og til, hvis ikke jeg har andet at foretage mig, hvis jeg altså kan huske det næste gang.

0

··8 kommentarer ↓

 • Inge

  Vel er du da ej dum Helle.. 🙂 bare fordi man glemmer en enkelt ting i ny og næ.. Det rammer jo os alle.
  Husk at nyde weekenden.. 🙂

 • Donald

  Jeg har oplevet lignende. Det generer mig voldsomt, men jeg minder mig selv om at som barn havde man ikke ret meget at huske på. Som barn kunne jeg lede efter et pennalhus, som jeg havde i hånden.

  Men det er nu meget godt at skrive op – lave et spor, så at sige. I professionelt IT-arbejde (programmering, ikke indholds-siden) skal man føre nøje regnskab med alle ændringer, ellers går det simpelthen galt – uden undtagelse! 🙂

 • Helle K.

  Inge: Tak Inge 🙂

  Donald: Jeg er ret godt til at lave noter, så jeg ikke glemmer, men i dette tilfælde havde jeg … æhm … glemt det 😉

 • Anette

  Det kan ske 😉 Jeg er også vild med Instagram 🙂 Men helt undvære bloggen vil jeg nu ikke 🙂 God weekend.

 • Lene

  Og da jeg kun bruger blog, ikke facebook, ikke instagram, ikke ….. så ville jeg blive ked af hvis I alle gik jeres vej 🙂

 • Anne

  Jeg havde glemt hvordan jeg ændrede “vandmærket” på mine billeder…det kunne Inge så heldigvis huske 😉
  Aiii een gang blogger…altid blogger, måske der bare er lidt længere mellem indlæggene 🙂 fordi vi også har lidt småtravlt på de øvrige sociale medier tøhø

 • Karin Abildhauge

  Instragram – Snapchat er til mobilbilleder, og en lille tekst. Bloggen er til både billeder med mobil, kamera, og andre alternativer. Jeg er ikke flittig, men ville ikke slippe den. Den kontakt på bloggen er ikke den samme på Instragram/fb/Twitter/Snapchat.

  At vi glemmer hvordan vi gjorde engang for 6 mdr. siden er ikke at være dum som en dør. Det er fordi du rykker dig, har mange bolde i luften, og nok lige er typen der har brug for at have en skriv liggende om hvordan og hvorledes, så du kan genopfriske.

  En solskinshilsen herfra

 • Helle K.

  Anette: Ja det kan det jo 😉

  Lene: Det ville også være synd for dig 🙁

  Anne: Hjælpen er nær – heldigvis 😉 Jeg ved ikke om det er for evigt, nu må vi se 😉

  Karin: Jeg har bare ikke behov for, at skrive som jeg gjorde engang. Næh det er at være glemsom 😉 Tak for solskin 🙂