Fru Nielsens Hverdag header image 2

M/K trøjen

Skrevet mandag d. 17. februar 2014 kl. 08:57 og gemt i: [strik]

Jeg har strikket en trøje.
MK_trøje_160214

Opskriften er fra Nørkleriet – min er strikket i str. m.
Garnet er højlandsuld fra Garnudsalg.dk

Jeg har vasket i vaskemaskinen og det skulle jeg måske ikke have gjort. Inden vask var trøjen fin løs og lang, men efter vask er den filtet og den er altså krøbet mindst en str. måske to. Det er øv. Jeg kan dog godt bruge den, den er heldigvis ikke ødelagt, men det lange og løse look er væk.

Du kan se et billede af, hvordan den skulle have været på Nørkleriets facebookside – du skal scrolle lidt ned til den 17. januar.

Når jeg tænker over det, så tror jeg, at den trøje ville være bedre i bomuldsmix. Det kunne være et projekt til senere, så ville jeg nemlig komme til at bruge den meget mere.

Nogle gange undrer jeg mig over, at jeg strikker trøjer til mig selv igen og igen, jeg bruger nemlig ikke særlig tit strikkede trøjer, de er for varme, de kradser osv, men det er så hyggeligt at strikke. Kunne jeg ikke strikke til en andre? Nix.

0

··4 kommentarer ↓

 • Madame

  Hvor er den dog flot, Hele, og så fin til dine egne farver! Men det var synd, at garnet krympede så meget.
  God dag 🙂

 • Helle K.

  Madame: Tak – og du har ret, det er surt med det krympede garn. God dag til dig 🙂

 • Karin Abildhauge

  Hvor er den lækker.

  Dine tanker omkring bomuldsmix er nok mere rigtig hvis det er en trøje du kan bruge “altid”, hvor højlandsuld nok mere er til vinterbrug. Hvis du er en varm pige, det er jeg som oftest, så sådan vil det være for mig. Nu har du mønsteret i hænderne, så hvorfor ikke springe på det projekt 😉

 • Helle K.

  Karin: Ja nemlig – jeg kommer så nemt til at få det for varmt. Måske – jeg er bare ikke så god til at skulle strikke det samme to gange i træk, jeg kommer til at kede mig.