Fru Nielsens Hverdag header image 2

Ucharmerende

Skrevet onsdag d. 6. november 2013 kl. 16:07 og gemt i: [efterår, oktober]

Vejret i november er – efter min mening – meget ucharmerende.
I oktober var der farver, men i november er der kulde, fugt, smat, mudder, sort og trist.

arden_naturpark_061113
Jeg ventede hele formiddagen på, at solen skulle bryde frem og kameraet findes frem, men jeg må altså indrømme, at den store lyst til at tage billeder, den forsvinder, når det hele er så surt derude.

arden_naturpark_061113_2

Jeg savner oktober.

0

···11 kommentarer ↓

 • Catarina

  Uha det gør jeg bestemt også Helle. Jeg glæder mig vildt meget til det bliver forår og solen igen er lang tid på himlen. 🙂

 • Catarina

  PS. Lækre billeder. 😉

 • Karin Abildhauge

  Jeg vil meget gerne være med til at springe de kolde, mørke, våde vintermåneder over, altså en stor overspringshandling. Ryggen og mit sind skriger efter varme 😉

  Heldigvis har du skudt 2 vidunderlige billeder, det var en dejlig solstråle fra dig tusind tak.

 • Henny Stewart

  Jamen hør nu her: Den mark, du har fotograferet er jo helt grøn! Faktisk har vejret været ganske fint for november indtil nu. Men selvfølgelig er dagene ikke så lange mere.

 • Helle K.

  Catarina: Åh ja forår … 🙂 og mange tak.

  Karin: Vi danner en gruppe gør vi – til overspringshandlingen 🙂

  Henny: Jeg ved godt, at den er grøn og min have er grøn og roserne blomstrer og… og … og … men jeg kan stadig bedre li’ forår og sommer med åbne døre og vinduer og uden alt det tøj og uden kulden og alt det fugtige 🙂 Men det skal ikke forhindre mig i at fise ud i hver en solstråle og fotografere – jeg er ikke gået i hi 🙂

 • Tina Liel

  Billderne er nu smukke!!! Men kan godt forestille mig at vejret ikke er det mest inspirerende! Er det dit Samsung kamera du sælge? Har faktisk set på modellen på et tidspunkt. Hvis det er dit hvad synes du så om det? Knus

 • Helle K.

  Tina: Tak 🙂 Ja, det er mit Samsung kamera, jeg vil sælge. Det tager fantastiske billeder, men jeg har aldrig glemt mit spejlrefleks – og nu har jeg købt et, magen til det jeg solgte for et år siden ;)Man har en mening, til jeg får en ny 😉 Hvis jeg aldrig havde ejet et spejlrefleks, så ville jeg aldrig have savnet et, men gammel kærlighed ruster aldrig.

 • Lene

  Jeg er vild med alle årstider, men på gråvejrsdage kan humøret godt gå i sort, men så kommer der heldigvis en solstråle på et tidspunkt 🙂

 • Nola

  Jeg nyder de forskellige årstider som forstærker hinanden, men du har ret, selve november måned er på en eller anden måde lidt irriterrende. Hverken efterår eller vinter og alle går bare og venter på julemåneden.
  God novembersøndag til dig alligevel 🙂

 • Helle

  Lige mine ord. November ligger mellem smukke oktober og hyggelige december, og er bare våd og mørk og blæsende.

 • Helle K.

  Lene: Sådan er mit humør også i november, men det der generer mig mest er, at mine bihuler er til besvær hele vinteren … uden jeg bliver rigtig syg, men bare med ubehagelig lugt/smag, tungt hoved og hovedpine af og til og træt og …

  Nola: Tak og jeg klarer november, det skal jeg jo 🙂

  Helle: Tak 🙂