Fru Nielsens Hverdag header image 2

Nye tider

Skrevet fredag d. 20. september 2013 kl. 12:48 og gemt i: [efterår, gunnera]

I de 8 år håndværkeren arbejde på sin forrige arbejdsplads, var vi vant til, at han havde fri kl. 12.30 om fredagen, så han var hjemme ved 13-tiden.
Det var rigtig dejligt, især når jeg altid har fri, så weekenden føltes temmelig lang.
På hans nuværende arbejdsplads har han fri 14.45, så han er hjemme ved 15.30-tiden, det skal jeg lige vænne mig til.
Jeg beklager mig ikke 😉 nej for søren da jeg ved da godt, at mange mennesker har fri meget senere – jeg siger det bare.
Måske føles det ekstra sent, fordi jeg ikke har bilen hjemme, den kører han i på arbejde, i det mindste til at begynde med … jeg føler mig en anelse stavnsbundet – selv om jeg godt ved, at jeg kan tage toget, men det er svært at lære en gammel hund nye kunster, som man jo siger.

septemberdag_200913

Jeg skal have købt en gave til lørdagens fest, eller fest er måske så meget sagt, vi skal hverken danse eller noget, men spise sammen med håndværkerens søster, svoger og deres børn og børnebørn i anledningen af “de gamles” 35-års bryllupsdag, men en gave må der til. Måske kan jeg finde en i Arden, hvis jeg er meget heldig?

Nyd din fredag og din weekend – vejret bliver fantastisk 🙂

0

··5 kommentarer ↓

 • Joan

  Jeg håber hun bliver glad for gaven 😉

  Det var SÅ dejligt at se jer…

  OG… hvis du skal nogen steder, så ring…. hvis jeg har tid, så kører jeg dig gerne!!!!

 • Catarina

  Håber I havde en dejlig fest og at gaven faldt i god smag. 🙂

 • Karin Abildhauge

  Håber i nød festen/fejringen af de 35 år., og du fandt en gave der faldt i god jord.

 • Helle K.

  Joan: Jo tak det gjorde hun, men hun vil vist gerne have byttet kæden til en hvid, når du har sådan en i huset igen 🙂 Hun blev også begejstret for termokanden, som kom på bordet med det samme. og tak i lige måde, vi er også altid glade for at se dig søde Joan 🙂 Du er bare alt for sød, tak for tilbuddet 🙂

  Catarina: Tak – vi havde en dejlig fest 🙂

  Karin: Mange tak – det var en dejlig dag 🙂

 • Joan

  De kommer i hvid sådan ca. midt oktober har de lovet (læg så lige selv et par uger til hahahaha)