Fru Nielsens Hverdag header image 2

De farlige kager.

Skrevet onsdag d. 27. marts 2013 kl. 18:06 og gemt i: [kage, opskrift]

Vi har fået en dårlig vane.
Vi ser Mette Blomsterbergs kageprogrammer kl. 18 – og vi får så mange gode ideer.
I forgårs var det hendes napoleonshatte som fristede os for meget.
Vi kunne lige pludselig huske, at vi havde marcipan i fryseren – levnet i december.
Her i huset er der ikke så langt fra en god ide til udførelsen af den, så i går gik jeg i gang.

napoleonshatte

og er du vimmer, hvor er de gode – alt for gode.
Det er den slags kager, hvor man tænker: “Jeg smager lige en enkelt”, men ender med at spise alt, alt for mange.
Jeg måtte jo følge opskriften, så får første gang prøvede jeg hende smeltning af chokolade, hvor en del smeltes i vandbad og der efter tilsættes den resterende del af de hakkede chokolade. Det bliver fint blankt og knækbart, men som du kan se på billedet, så fik jeg lavet streger på nogle af kagerne. De kom da jeg brugte min silikonepensel til at smøre de sidste. Måske var chokoladen også blevet lidt for kold og stiv.
Du skulle prøve at bage Mette Blomsterbergs Napoleonshatte.

0

···11 kommentarer ↓