Fru Nielsens Hverdag header image 2

Kom så i gang.

Skrevet onsdag d. 8. august 2012 kl. 12:23 og gemt i: [bøger, krimi, tv]

Jeg plejer ikke at måtte tvinge mig i gang med en bog, men i dette tilfælde holdt det hårdt.

Forbrydelsen af David Hewson

Jeg lånte bogen for lang – meget lang – tid siden.
Jeg læste et par sider, men de fangede ikke rigtigt. Jeg havde nærmest en fornemmelse af, at en seer af serien genfortalte for mig, og da jeg allerede har set Forbrydelsen 1 to-tre gange, føltes det bare kedeligt.
Bogen blev lagt på hylden, og der har den ligget trygt og godt, mens jeg har overvejet, om jeg skulle aflevere den ulæst.
Det nænnede jeg alligevel ikke, så i aftes gik jeg i gang med den igen, og denne gang kører det faktisk lidt bedre – men samtidig har jeg travlt, den skal nemlig afleveres på fredag 😉 men hvis ikke jeg når det, så må jeg betale 10 kr. i bøde og nå  at blive færdig i løbet af weekenden. Jeg har nemlig hørt rygter om, at morderen er en anden i bogen end i TV-serien.

Jeg glæder mig til at se Forbrydelsen 3 om et par måneder.

0

·····7 kommentarer ↓

 • mosekonen

  Jeg har slet ikke haft lyst til at læse bogen, når man nu har set serien. Har heller ikke hørt, at morderen skulle være en anden.
  God læselyst 🙂 – og tag det roligt med at få kommenteret hos mig. Nyd nu bare din bog, og hvad du ellers har gang i. Ingen stress, tak 🙂 Knus.

 • Helle K.

  Mosekonen: Næh det har jeg nok egentlig heller ikke, men nu er jeg i gang 🙂 og jeg er altså spændt på det med mordere, hvordan det i så fald er kringlet. Tak – jeg forsøger at være helt rolig og tage det hele i mit tempo, men jeg forsøger også at få læst lidt her og der, så jeg ikke er fuldstændig på bar bund. Tillykke med barnebarnet – jeg håber, at det hele snart flasker sig, så I får hilst på hende sådan helt tæt på – godt skype er opfundet. 🙂

 • Madame

  Det er flot, at du fortsætter, selv om bogen ikke rigtig fængede i starten – så meget tålmodighed har jeg ikke 🙂

 • conny

  Jeg var slet ikke klar over, at den var kommet som bog. Glæder mig til at høre nærmere, når du er færdig.

 • Helle K.

  Madame: Det plejer jeg heller ikke, men lige i dette tilfælde så … 😉

  Conny: Jeg skal nok fortælle mere senere 🙂

 • anjoe

  Nu får du da lige nok en gang “min stemme at høre” 😉

  Af uforklarlige grunde mistede jeg læselysten bogligt for mere end 4 år siden; forud havde jeg i årevis lånt 8-13 bøger pr. måned og slugt dem! Lysten mangler stadig, skønt at jeg har fundet flere bøger, der måtte med hjem, for de ville helt sikkert kunne aktivere mig!! Hmm, den ene blev genlånt i 7 måneder, dog uden at jeg kom længere end 18 sider ind i bogen, den anden droppedes efter 5 måneder, og nu prøver jeg med en 3., men kommer vist til at give fortabt igen. De virker slet ikke kedelige, så det er ikke forklaringen…

  Kunstnerisk/kreativt kan jeg prale ligeså lidt af mine resultater de seneste par år, men så har jeg dog kontra haft gang i den fotomæssigt til 2 af mine blogge, plus at Legehuset indtil for nylig fik sine daglige vitaminskud 😀

  Skift sker, og hvem ved, måske tilvælger jeg som dig pludselig sjov med gammelkendte ting!

  Klø du på, hvor du føler, lysterne er, Helle K.

 • Helle K.

  anjoe: Det er skønt 🙂 Så rigtigt at vi skal vælge at bruge energien, hvor lysten er. Det er formålsløst, at tvinge en lyst til noget frem, hvis den mangler, også selv man har haft stor glæde af det tidligere.
  Jeg kan slet ikke forestille mig at miste læselysten, men hvem ved, hvad fremtiden bringer?