Fru Nielsens Hverdag header image 2

På fisketur med drengene.

Skrevet tirsdag d. 19. juni 2012 kl. 12:28 og gemt i: [dit og dat]

I fredags var jeg så heldig, at håndværkeren og nogle af de andre mænd i firmaet havde arrangeret firmaudflugt til den lokale fiskesø.

Konerne var velkomne, men kun jeg havde lyst – og det i den grad.
Hvis de en dag skulle få den totalt kuldslåede ide at arrangere konearrangement og så tage på fisketur uden mig, ville jeg nægte at deltage eller måske bare lege mand. Hvorfor skal de altid have alt det sjove?
Jeg er sådan en mærkelig kone/kvinde. Jeg drømmer ikke om at blive inviteret på restaurant, det er faktisk noget jeg er meget lidt vild med, men en fisketur er lige mig.
Jeg synes, at damer i grupper kan være noget af det kedeligste … de skal altid pille i hinandens navler og hælde vand ud af ørerne, snakke om børn eller børnebørn eller andre kedelige ting. Nej lad mig komme med drengene 🙂
Jeg har så heller ikke forstået, at konerne står i køkkenet og vasker op, mens mændene feder den i stuen med øl og cigarer – eller jo det forstår jeg godt, det er fordi de er så fandens meget smartere (altså mændene).

0

·2 kommentarer ↓