Fru Nielsens Hverdag header image 2

Lidt til kaffen.

Skrevet mandag d. 31. oktober 2011 kl. 10:12 og gemt i: [fru Nielsens nye livsstil]

En og anden vil måske mene, at det er for kedeligt, at spise æbler til kaffen i stedet for kage.
Det er OK, vi er bare så glade for, at vi er blevet lettere, at vi synes, at “sådan er det bare nu”.

Mit liv er blevet meget bedre – fysisk og psykisk – så det er overhovedet ikke svært eller slemt, at skulle træffe nogle andre valg.

Hvis man skal sige det sådan lidt “Ude og hjemmesk” så kan man sige, at jeg har valgt livet – og så er det egentlig ikke så svært.

God mandag 🙂

0

····10 kommentarer ↓

 • Rejen

  Man behøver vel heller ikke altid noget til kaffen, jeg kan sagtens drikke den uden kage til…;D Og det er stadig flot gået..

 • Susanne

  Flot, det er det! Og jeg glæder mig til at følge jeres strålende eksempel :o)

 • Catarina

  Jeg er også glad for at du har valgt livet og jeg glæder mig vildt til at gi dig et stort knus til foråret. 🙂

  Forår kun nu…..

 • Helle K.

  Rejen: På landet får man altså kage til kaffen 🙂 men jeg kan sagtens undvære – nu.

  Susanne: Du skal være velkommen til at følge os – og jeg er da også lidt spændt på at følge dig 😉

  Catarina: TAK – og som jeg glæder mig, kan du tro 🙂 Hep!

 • Madame

  Det er så flot, Helle – her spiser vi gerne lidt mandler og rosiner i stedet for noget usundt og altid et par æbler hver dag.

 • anjoe

  Øj da, og jeg, der troede at bo ude på landet – marker til 3 sider, og ingen naboer helt tæt på. Ingen af os (naboer) spiser kager til eftermiddagskaffen, men byder gerne hvis…
  Selv har jeg en opskrift på muffins, hvor fedtstof kun eksisterer i form af blommerne fra æg; ellers er de fulde af syrlige æbletern eller overmodne bananer, og alt efter, hvad du vælger, minimeres sukkermængden. En reven gulerod forbedrer smovseriet, nødder ditto, og i øvrigt kan du sikkert erstatte lidt af hvedemelet med grahamsditto. De kommes i mindre papirforme, og efter bagning kan de fryses ned – med papiret omkring, for det er jo klistret, men optøet fjernes papiret let, og sådan en lille kage mætter utroligt, når man ikke normalt smovser kage i sig. Lidt ligesom de personer, der problemfrit kan spise en stor Snickers, fordi de skovler den i sig uden at tygge ordentligt, men senere kan nøjes med en mini, fordi de nyder hver en lille mundfuld – kan sagtens blive 5 styks, og så er smagsoplevelserne blevet mættet 😀
  Hvis du vil ha’ min opskrift, mailer du bare – find sidstnævnte på mit legehus – og jeg sender dig den!
  Bortset fra det, ja så glæder det mig ovenud, at du føler dig stærkere end i mange år. Det er sørme værd at arbejde videre med 😉

 • Ditte

  Kaffe går fint uden noget, så et æble til er da luksus 😉
  Vi har haft søn og sønnesøn til frokost og til kaffen blev der serveret vindruer, frisk ananas og rosiner, det var den rene fest!
  Jeg bliver så glad af at læse om hvor godt det går og hvor god du er til at fastholde de gode vaner. Thumbs up herfra 🙂

 • Gitte - RAV OG KRAT

  Frugt til kaffe eller te er da skønt. Dadler er også en af mine ynglings 😉 Sjovt nok stiller det lækkersulten ligeså godt som et stykke kage…

  Pøj pøj med de nye vaner 😉

 • Lene

  Her skal jeg ha noget, der mætter mere end frugt alene til eftermiddagsteen og aftensteen, så knækbrød med ost eller banan er alternativet. Jeg kan også godt lide græsk yougurt med frugt og speltmysli.
  Lige nu har landmanden to forhandlere fra en traktorforretning på besøg, de fik kaffe og en lille skål med mandler, friske dadler og mørk chokolade, de kiggede lige en ekstra gang, men jeg havde ingen småkager eller kage ( til dem, der står muffins til gemalen og mig) 🙂

 • Tina - omme i London

  Lidt “Ude og Hjemmesk” har man vel lov at vaere. Jeg synes i hvert fald det lyder som om din nye livsstil passer dig perfekt – ogsaa med aeble til kaffen!