Fru Nielsens Hverdag header image 2

Måske trænger du også til hjælp?

Skrevet tirsdag d. 7. juni 2011 kl. 14:22 og gemt i: [blog, hjælp]

I flere uger har jeg ikke kunnet kommentere hos div. blogger-blogs, men nu fandt jeg den hjælp, som hjalp mig.
Når jeg logger på min google-konto, fjerner jeg fluebenet i “forbliv logget på” og så kunne jeg igen kommentere 🙂

0

···8 kommentarer ↓

 • Rejen

  Det var godt at du fandt ud af det..;-D

 • Catarina

  Jeg har faktisk aldrig haft problemer og jeg har altid fluebenet sat til. Underligt. 🙂

 • Silla

  Jeg har haft samme problem for et stykke tid siden så blev det ok og så kom det igen i går…nu har jeg fjernet fluebenet og vi ser hvis det bliver ok fremover;)

  Knus og kram herfra

 • Merete

  Har haft samme problem og løst det på samme måde ;0)
  Men det er jo lidt sent med hjælpen ….

 • Pernille

  Jeg har heller aldrig haft problemer og er altid logget på. Gad vide om det betyder noget at jeg er en af de der blogger-bloggere 😛

 • Tina - omme i London

  Aha – naa det var saadan det stod til!

 • Helle K.

  Anne-Marie: Ja 🙂

  Cat.: Du er ikke en af de udvalgte 😉

  Silla: Håber det hjælper 🙂

  Merete: Ja det er det 😉 jeg har ikke kunnet kommentere hos dig i lang tid…

  Pernille: Det tror jeg ikke – Merete er også blogger-blogger 🙂

  Tina: Nemlig 🙂

 • jussi/jytte

  hej,helle de læger der påstår jeg kun haar gigt er nog fjolser de er kun mennesker.ikke guder.selv om de er blevet behandlet så i mange år.jeg fik konstateret “gigt”første gang 86-87.fik alvorlig hovedpine medens jeg fik behandling hos en fyss. mellemliggende fik jeg kiroprakto behandling for gudernes medicin .tja.kiroprator kunne holde smerten nede.det foståes så hvorfor,idag.det viste sig da jeg flyttede,fik en ny læge,tak storgård.jeg var med min yngste på træningscentre kunne ikke ærke venstre ben da jeg stod af ved opvarming på cyklen.min daverende læge reagerede ikke. 14 dage før jeg flyttede ringede jeg til min daverende læge.sagde jeg havde fået døde eller sovende fornemelser i ansigtets venstre side.når jeg nu skulle flytte kunne det ikke betalesig.hvor er vi så 14 dage med en ny læge får jeg ny anfald.han sender mig hjem med bilen og vente på ambulancen.man fant en tumor i hjernen.det var i 95.jeg bliver opp i odense den14-9-95.det er næsten 16 år siden.men tro ikke det ikke har kostet.det har det mest penge tåre når de jeg havde aftaler med ikke overholt dem.eller jeg fik syn.ikke fantasier.syner væggen forsvandt.der hang tøj over alt
  .nå.jeg lærte en vigtig mand at kende.midt under stråleforløb.det har jeg aldrik fortrudt alt det jeg smed ud i 1995,knus jytte

  koldingen alt det kom jeg over.midt under stråleforløb lerte jeg Billy Huang at kende.in akkupunktør i