Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det går bare ikke uden billeder.

Skrevet tirsdag d. 18. januar 2011 kl. 08:23 og gemt i: [blog]

Jeg kan ikke uploade billeder, men orker ikke lige at finde ud af hvorfor.
Når jeg går ind på siden med det nye indlæg, viser den “udført, men med fejl på siden” og jeg kan ikke uploade – beskeden er:

 “” blev ikke uploadet på grund af en fejl
Filen er tom. Upload venligst noget mere indholdsrigt. Fejlen kan også skyldes at uploads er slået fra i din php.ini eller fordi post_max_size er mindre end upload_max_filesize i php.ini. 

Det startede i går – uden jeg havde rørt ved siden i flere dage.
Nu har jeg opdateret til nyeste version, men det ændrer ingenting.
Næste trin er, at jeg uploader hele bloggen igen, men det gider jeg simpelthen ikke lige nu.

At skrive indlæg uden billeder – nej vel?

Spørg mig ikke hvad jeg gjorde, men nu virker det 🙂

012 kommentarer ↓

 • Rejen

  Hmmm, sikke da noget møg, jeg bliver også sk… hamrende irreteret når det ikke virker…håber du finder ud af det..;-D

 • Lene

  Øv Helle, jeg sender et cyberknus, og du er jo den kloge af os to med hensyn til IT, teknik etc, så jeg har ingen kloge ord.

 • Anita

  Og det handler vel ikke om pladsmangel? Kun et gæt. Jeg håber, du finder synderen 🙂

 • Helle K.

  Annemarie: Lige mine ord 🙂

  Lene: og du får et tilbage 🙂 ja ja jeg er så skide cyberklog 😉 eller noget.

  Anita: Øh det ved jeg ikke, hvordan mon man kan se det? Hvis jeg så sletter nogle billeder, så mangler de vel på bloggen – ikke?

 • TinaLiel

  Uh det er vist en af de mere indviklede hmmmmmm. Jeg goggler tit fejlmeddelsen og så er der tit en løsning! Hvor er jeg misundelig på den WII. Drengene gider ikke men jeg tror at jeg køber en til mig og husbonden. Alle de sjove spil der er til den! Kan godt huske hvor øm man kan blive i kroppen – til Playstation 2 var der også et kamera med diverse spil hvor man bevægede sig hi hi. Knus

 • Annette's space

  Øhhhmmm, jeg skriver jo ind imellem indlæg UDEN billeder, så deeeet 😉

  Jeg har ind imellem oplevet at jeg ikke selv lige har kunnet se billeder jeg har lagt på bloggen, men andre kunne ????? Eftersom det løste sig selv på mystisk vis, opgav jeg at finde ud af hvad filan det handlede om. Men knaldhamrende irriterende er det og jeg håber sørme du finder ud af det, for det vil være lidt for trist at undvære dig her i bloglandia 😀

 • Anette

  Godt du fik det løst. Jeg ville også have gættet på manglende plads.

 • Catarina

  Det var nok bare en drille nisse det ikke havde fundet ud af at julen for længst er slut. 🙂

 • Henriette

  Godt det virker nu – man kan blive helt tosset af at gætte på en løsning ☺

 • Susanne

  Ha! Så lykkedes det til sidst? Nå men jeg ville egentlig bare skrive at dine indlæg ikke behøver billeder for at gøre dem interessante eller fængende, selv om billeder selvfølgelig kan bidrage til beskrivelsen :o) Godt det alligevel lykkedes for dig :o)

 • Mia Folkmann

  Herligt billede af WII spillende gemal i underhylere! Godt, at du fandt ud af at oploade… 😉

 • Helle K.

  Tina: Det gjorde jeg også, men der var intet svar 🙂

  Annette: Det gør jeg rent faktisk også…

  Anette: Det var det nu ikke 😉

  Cat.: Netop sådan en var det 🙂

  Henriette: Man kan ikke tænke på andet…

  Susanne: Tak – det var sødt sagt 🙂

  Mia: Tak 🙂