Fru Nielsens Hverdag header image 2

Spænding.

Skrevet torsdag d. 24. januar 2008 kl. 08:22 og gemt i: [blodtryk, helbred]


Billedet viser lidt den stemning jeg er i her til morgen…

For godt og vel en uge siden fik jeg dosis  af Betablokkere sat ned til det halve, fysisk har jeg fået det meget bedre, så jeg havde alligevel ret i, at det var bivirkninger fra dem, som gav en del problemer i dagligdagen. Idag skal jeg ned til lægen, han skal måle mit blodtryk, så vi finder ud af, om blodtrykket også er indstillet på, at dosis skal være mindre. Jeg er temmelig spændt, hvis blodtrykket er steget, hvad så? Jeg ved godt, at jeg egentlig ikke har et valg, et for højt blodtryk betyder i mit tilfælde mere medicin. Livskvaliteten må komme i anden række, når jeg har 3 børn, så er overlevelse det vigtigste.

04 kommentarer ↓

 • Janne

  Jeg håber at blodtrykket har det godt, så du ikke skal op i dosis igen. Det er ikke sjovt med bivirkninger.

 • AC

  Ak ja.. det er desværre også en af sidegevinsterne ved fibro.. har jeg også, og æder også betablokkere…

  Har observeret mundtørhed, svimmelhed og muskelspændinger som “sidegevinster” .. hvad med dig ?

 • Helle K.

  AC: For mig er det desværre også en arvelig “gevinst” – så man kan sige, at jeg ikke kan slippe 😉
  Jeg drikker ½ liter vand i løbet af natten – og er svimmel indimellem – muskelspændinger har jeg ikke været beriget med…