Fru Nielsens Hverdag header image 2

Kattens tørstig.

Skrevet onsdag d. 8. december 2010 kl. 11:45 og gemt i: [blog, videoklip]

Endnu en film med min fotogene kat 🙂
Jeg undskylder på forhånd for den strittende lillefinger, jeg er åbenbart “finere” end jeg lige var klar over 😉

Mht til at få videoklip fra vimeo til bloggen (det blev jeg spurgt om i sidste uge, men glemte at svare), så bruger jeg et plugin til wordpress, det hedder Viper’s Video Quicktags . Dette plugin gør det nemt at tilføje videoklip fra både youtube og vimeo. Eller gør som Catarina forklarer… når du kører musen hen over billedet i vimeo, kommer der en “embed” knap – tryk på den, og du får en kode, som kan sættes ind i dit indlæg – tak Catarina 🙂

0

·24 kommentarer ↓

 • Catarina

  Aii hvor er han fin og meget dygtig. 😀

  Man kan også bare trykke på den “knap” på filmen (når du køre musen over filmen kommer den frem) der hedder og så smide den kode over på bloggen – sådan gør jeg det. 🙂

 • Rejen

  hehe, hvor er han herlig ham jensen…;-D

 • Catarina

  PS og på Youtube trykker på bare på Knappen “Del” og snupper den kode og smider ind i dit inglæg. Let og lige til uden plugins. 😉

 • Helle K.

  Cat.: Tak 🙂 Jeg er ikke lige sikker på, at jeg kan finde knappen 😉 skal det være på computeren eller i vimeo? Der er en share-knap, men det er til fb – ikke?

  Annemarie: Tak 🙂

 • Catarina

  Når du køre musen hen over filmen på Vimeo – så kommer der nogle “knapper” Overst til højre – først en der hedder LATER neden under den en der hedder SHARE og neden under den og der trykker du på og så kommer der en boks frem med et tag i som starter med <iframe og slutter med det er alt det du kopiere og sider ind i dit indlæg. 😀

 • Catarina

  Ok den vil ikke have allle tagsne med men neden under SHARE er der en der hedder det er den du skal trykke på for at der kommer en lille boks frem med en kode i og koden kopiere du og smider ind i det indlæg. 🙂

  Hvis det ikke lykkedes, så vil jeg se om jeg kan lave en film som viser hvor dan det skal gøres. 🙂

 • Catarina

  efter hedder skal der altså stå EMBED – har nu prøvet 3 gang for at få det ord op. 🙁

 • Ella

  Han er altså den sødeste “han-mis” jeg kender, og så fotogen, tak for kigget, Helle 🙂

 • Annette's space

  Skøn film Helle…..:D
  Vedr. video….tak for svaret. Jeg overvejer følgende løsninger; at skifte til wordpress eller opgradere min windows xp til 7’eren, for ingen af de skitserede løsninger virker med min xp OG med en bloggerkonto…ØV

 • Anna Marie

  Min Muffi-kat elsker også at drikke fra en løbende vandhane. Har du også et godt råd til, hvordan jeg får overført en musik-lydfil fra iTunes til min wordpress blog?
  Kh
  Anna Marie

 • Helle K.

  Cat: det lyder nemt, jeg vil prøve det og lader så høre fra mig 😉

  Kan du måske svare på Anna Maries spørgsmål?

  Ella: Ja han er og selv tak 🙂 fra en katteelsker til den anden 😉

  Annette: Tak 🙂 Jeg har været glad for, at jeg skiftede til wordpress, det giver lidt mere frihed 🙂

  Anna Marie: Sådan er de søde misser 🙂 Nej desværre jeg kender ikke iTunes, du kunne måske prøve at søge på google – bare skriv hele dit spørgsmål og søg…

 • Helle K.

  Catarina: Nu har jeg prøvet i VImeo og det er da næsten for nemt 😉 Tak for rådet 🙂

 • Catarina

  Super – godt du fik det til at virke, så kan jeg godt fjerne den film som jeg lige har lagt op. 😀

 • Catarina

  Måske jeg skal lade den ligge et par dage. 😉

 • Helle K.

  Catarina – lad den ligge, så linker jeg direkte og alle kan få en forklaring 🙂

 • Catarina

  @Anne-Marie – jeg ved ikke om det er lovligt at afspille din musik fra iTumes ud offentlig, men jeg bruger Audio Player 2.0 som er et plugin til WordPress som afspiller lyd. Jeg har fx. brugt det engang da jeg optog lyde af forår. 😉

 • Helle K.

  Tak Catarina fordi du gad dele 🙂

 • Catarina

  Any time dear. 😀

 • Catarina

  PS. Jeg har ladet den blive på Vimeo . 😀

 • Lene

  Ha Helle, den kat er da noget for sig 🙂

  Og jeg fik lige minder om vores gamle bryggers, vi havde nøjagtig de samme grønne fliser 🙂

 • Helle K.

  Cat.: Det er bare ok 🙂

  Lene: Det kan du tro 🙂 De fliser er ikke så pæne, og vi ville gerne have et nyt køkken, men det ender vist med, at vi maler fliserne til foråret 🙂

 • Helle K.

  PS: Fliserne i baggangen er turkise 😉