Fru Nielsens Hverdag header image 2

Langsom søndag.

Skrevet søndag d. 13. januar 2008 kl. 21:31 og gemt i: [dit og dat]

Det har på mange måder været en langsom dag. Jeg startede langsomt imorgen, det tog lang tid at komme ud af sengen og at komme væk fra morgenbordet. Jeg satte mig i sofaen, sådan bare lige et øjeblik, inden jeg skulle i gang med billederne, men jeg kom aldrig i gang, jeg faldt i staver, jeg sad i 2 timer og gloede ud i luften, tankerne vandrede igennem hovedet i en lind strøm, der var mange, mange, mange. Kl. 14 kørte vi op til min mor, hun kommer hjem fra sygehuset imorgen, der har været ventetid på en lift. Vi var i Farsø i godt to timer, inden vi igen vendte hjem, fik købt ind og lavet aftensmad, derefter spiste vi og så var det tilbage i sofaen til lidt let tv. Landsbyhospitalet og Sommer. Nu fik jeg endelig blogget en lille smule,  og snart vil jeg i seng.

Jeg mangler ikke mange sider i Liza Marklunds “Livstid”, det er en meget tankevækkende bog, som har bidt sig fast lige fra starten.

0

·Skriv en kommentar ↓