Fru Nielsens Hverdag header image 2

Elsker sure sokker

Skrevet lørdag d. 9. oktober 2010 kl. 09:38 og gemt i: [emma, jensen]

– det er altså ikke mig, men Emma som har den slags sære lyster 😉
Lige siden hun var en lille hvalp, har hun været en hund (thø hø) efter sådan nogle godt brugte strømper.
I starten bed hun i dem, indtil de var fyldt med huller, det er hun heldigvis holdt op med, nu sidder hun bare med et bedende blik og to strømper i munden: “Vil du ikke hive lidt i dem, så vi kan lege?”

Her kan jeg så røbe, at rodet til venstre i baggrunden ikke er mit 😉
Jeg er herre over de ryddelige hylder til højre… hvis håndværkeren læste min blog, så ville jeg nu minde ham om, at han skal rydde op!

Når Emma har siddet et stykke tid med sit bedende blik, uden det har hjulpet, så træder plan B i kraft.

Kom så mis – let r…. – nu skal vi lege 🙂

0

···5 kommentarer ↓

 • Anja

  du er heldig med det “bare” er strømper Emma vil lege med…Luna stjæler mit undertøj i stedet for 😉

 • Helle K.

  Anja: Nok er Emma dygtig, men hun kan ikke åbne skabe og skuffer endnu 😉 mit undertøj flyder ikke på gulvet – det er kun mændenes strømper 🙂

 • Madame

  Nåh, hvem kan stå for sådan nogle bedende hundeøjne? Dejlige billededer, Helle :-))

 • Helle K.

  Madame: Ikke jeg – så jeg har hevet lidt i sokkerne 😉

 • Anette

  der er da heller ikke noget så godt som sure strømper *GGG* Kenzo åd en af mine strømper da han var hvalp. Den kastede han op på stuegulvet ved min mands faster 😛 Siden har han holdt sig – sådan nogenlunde – fra strømperne. De er da skønne både Emma og Jensen 😉 Dejligt med selskab af de dejlige dyr 🙂