Fru Nielsens Hverdag header image 2

Ud i det blå.

Skrevet mandag d. 13. august 2007 kl. 16:01 og gemt i: [min mand]

I lørdags kørte vi en tur i omegnen. Nærmere bestemt til Oue Kirkegård, hvor min svigerfar og svigermor er begravede, det er også den kirke vi blev gift i, for 23 år og 3 måneder siden – hold da helt op som tiden er løbet. Dernæst til Stinesminde, hvor min mand skuede ud over sin barndomsudsigt og måske lige fik et par minder forbi nethinden.

03 kommentarer ↓

  • Joan

    Der er så smukt omkring Stinesminde. Jeg elsker at komme der. Men efter jeg er flyttet til Rold er det ikke så tit mere. Men her er jo også smukt 🙂

  • Helle

    Du har ret, der er smukt. Du har også ret i, at Rold er et rart sted, men smukt?? Jeg er faktisk født i Rold, jeg boede der som barn – indtil jeg blev 19 og vi har boet der igen fra 1990 til 1999, så jeg er kendt der ;-))

  • Joan

    Joh synes her er smukt.. Har min dejlige kærester her.. og man skal ikke gå langt, før man er inde i skoven. Kilderne, træerne.. ja det hele.. er vild med området.