Fru Nielsens Hverdag header image 2

Laternanordica – 2. plads.

Skrevet lørdag d. 10. november 2007 kl. 09:44 og gemt i: [film, ældste]

Laternanordica 2007.
Iaftes var ældste i Frederikshavn til prisoverrækkelse. Deres film “En vej gennem sorgen” blev nummer 2 – HURRA – HURRA – HURRA OG SÅ DET LANGE HUUUUURRRRRRAAAA 🙂 . Hun var lidt skuffet over, at ingen medier dækkede arrangementet, jeg kan forestille mig, at de har kæmpet om at komme til at dække Take That i Gigantium, de halvgamle drengebandmedlemmer har nemlig været på radioen konstant hele morgenen. Øv når der for engangs skyld er noget at prale af, så er der ingen der kan høre/se det. Jeg vil foreslå, at de uploader filmen på YouTube, så kan jeg da lægge et link her, når det sker. Lidt reklame er bedre end ingen reklame. Jeg har ikke selv set filmen endnu, men så vidt jeg er orienteret, så handler den om et gruppemedlem, som har mistet sin bror.

0

··4 kommentarer ↓