Fru Nielsens Hverdag header image 2

Weekend med knald på…

Skrevet tirsdag d. 31. marts 2009 kl. 06:36 og gemt i: [håndværkeren]

Håndværkeren er igang med at tage jagttegn.
Så lørdag og søndag formiddag skulle han på skydebanen og træne.
Han har ikke skudt, siden han var soldat for 26 år siden, så han var spændt.
Jeg fik lov til at tage med, så jeg kunne skyde med kameraet.

Håndværkeren siger, at han aldrig får skudt “noget”, han synes, at det er synd 😉
men jeg siger, at når først han står der, og dyret kommer forbi, så skyder han …
Børnene siger, at det er mord – så der er ikke udelt enighed i familien.
Ældste siger, at det er “license to kill” at få et jagttegn.
Jeg siger ingenting, jeg vil ikke bestemme over hvad han gør – jeg kunne selv have tænkt mig et jagttegn, hvis mine led havde været villige – nu vil jeg nøjes med at tage kameraet under armen og gå med ud i naturen.

Nyd din dag – her er gråt – alt for gråt 🙂

0

··4 kommentarer ↓

 • Lene

  og her skinner solen 🙂 uha jagt kan virkelig sætte sindene i kog. Her er jeg gift med en jæger for hvem vildtpleje og naturoplevelser er dybt forankret i det at have jagttegn og man skyder ikke mere end man kan spise 🙂

 • mettelykke

  Det må være skønt at gå derude i naturen med bøssen over skuldren, jeg ved ikke om jeg kunne skyde, men jeg tror det, dyreryg smager vidunderligt… Buster min Jack Russel er jo en jagt hund, og han ville elske at være med…
  her er det også gråt i gråt, men jeg tor solen kommer over middag…

 • Helle

  Jeg har jagttegn. Men det eneste jeg har skudt på er lerduer ! Jeg fornyer ikke mit jagttegn mere. Da vi fik børnene, kom der andre interesser, og så kom det med armene, ja så var det en saga blot. Før jeg fik jagttegn, sagde jeg ligesom dine børn, men som Lene siger, så er det vildtpleje og naturoplevelser, det handler om.
  God dag til dig.

 • Rimkogeren

  I forbindelse med Håndværkerens skydeøvelser bør du give ham et kosttilskud, der øger hans træfsikkerhed! Hvilket? Sigtebrød 🙂