Fru Nielsens Hverdag header image 2

Stieg Larsson filmatiseres.

Skrevet fredag d. 26. oktober 2007 kl. 07:45 og gemt i: [bøger, film]

             
En af bogelskernes store nyheder igår var, at Stieg Larsson 3 bøger skal filmatiseres. Jeg må sige, at det er med blandede forventninger, jeg afventer den film, en filmatisering af en yndlingsbog kan i enkelte tilfælde være en god oplevelse, men er det sjældent. Jeg skal selvfølgelig se filmen, ingen tvivl om det. Lidt sjovt er det (“hej ham kender jeg”), at det er min mands gamle skolekammerat Niels Arden Oplev, som skal instruere – ifølge DR1 iaftes, jeg synes, at han plejer at gøre det godt.

Mine blandede forventninger kan skyldes, at jeg har set filmatiseringen af Liza Marklunds bøger med Annika Bengtsson, og jeg synes slet ikke de film er vellykkede, måske også p.g.a. Helena Bergström, som ikke er en af mine favoritter.

0

·2 kommentarer ↓