Fru Nielsens Hverdag header image 2

Spændende hvor længe…

Skrevet torsdag d. 27. november 2008 kl. 18:26 og gemt i: [muskelgigt]

Jeg fik mit stik – og det er jeg glad for.
Nu er jeg spændt på hvor lang tid den virker.
Der er mange forskellige oplevelser.
Den første sygeplejerske jeg snakkede med sagde, at den virkede 6-8 uger og det kunne ikke diskuteres – hun mente heller ikke at en injektion var en mulighed.
Den anden sygeplejerske mente at injektionen da nok holdt 6 uger – jeg sagde, at jeg havde spurgt mig lidt for – her – og her var svaret fra 1 til 8 uger. Det ville hun ikke diskutere – men hun spurgte i det mindste lægen om en injektion kunne være en mulighed – og det fik jeg heldigvis lov til.
Idag mødte jeg så den tredje sygeplejerske. Vi snakkede om hvor længe og jeg fortalte endnu engang, at havde sagt fra 1 til 8 uger – hun sagde sjovt nok, at de godt var klar over, at der var stor forskel på hvor længe den virker – så vi skal snakke sammen om en uge og aftale nærmere – vi håber selvfølgelig, at den virker til efter jul.
Det er lidt tankevækkende, at der er så stor forskel på det man hører fra forskellige personer på samme afdeling…

Kryds venligst fingre for, at den holder i rigtig lang tid – tak 😉

09 kommentarer ↓

 • Anne, Mandagspigen

  krydser fingre, Helle..ja, det er underligt med den forskellige information man kan få 🙂 , men den sidste var vel egentlig den person der var mest ærlig?

 • Catarina

  Åhh hvor jeg håber den holder i rigtig lang tid.

  sikke da nogle mærkelige svar at få og jeg vil da sige at de med de svar er på den sikre side. 😉

 • Anette

  Jeg krydser alt jeg kan for at den holder i 2 mdr. Ja det er lidt mærkeligt at nogle injektioner varer 1 uge og andre langt længere tid – jeg hader når de skærer for over en kam ä la ” den virker 6-8 uger og det kan ikke diskuteres” Aaaargh godt der kom en anden til Helle! Kan du ikke få “nummer 3 sygeplejerske” som kontaktsygeplejerske – det er da for træls hvis du skal igennem den snak hver gang med om injektionen virker. Nå men jeg krydser for de 2 måneder!!

 • Deborah

  Fingers crossed – helt sikkert! Det kan jo godt være forskelligt, hvordan folk reagere på medicin. Jeg gad vide, om det er en mulighed for mig evt.

 • Tina Poulsen

  Vi krydser 🙂 MEn hvor er det utroligt at de ikke har et standardiseret svar istedet for det der!! Det viser da bare at man ikke altid skal slå sig til tåls med det første svar man får!

 • Pernille

  Jeg skal nok krydse alle de fingre jeg kan. Håber det holder rigtig længe 🙂

 • MB

  Jeg tager benene med, så skulle det være i orden!

 • Lene

  Jeg er altså ved at hækle, Helle, så jeg krydser hjernen 😉
  Hvor jeg dog håber, den virker lang tid 🙂

 • Helle K.

  Anne: Hun var ihvertfald ikke den venligste 😉

  Catarina: Det kan man sige 🙂

  Anette: Jeg hader også, når alle bare skal passe i en bestemt form – vi er jo ikke ens – og jeg kunne da mærke, at den kun varede i 3 uger sidste gang, uanset hvad de mener – så det var en lettelse at snakke med en, som vidste og indrømme, at sådan er virkeligheden. 🙂 Jeg vil spørge om hun kan blive min 🙂

  Deborah: Det kan jeg jo ikke sige – men hvis det er en bindevævssygdom altså gigt og lign. så virker binyrebarkhormon, ellers ikke 🙂

  Tina: Nej det skal man ikke, og det har jeg lært for længe siden, så jeg søger altid selv oplysninger rundt omkring, så jeg ikke står der som den eneste i hele verden…

  Pernille: Tak 🙂

  MB: Så får du da en rolig jul 😉

  Lene: Det kommer helt af sig selv så, at hjernen krydser 🙂 Tak 🙂