Fru Nielsens Hverdag header image 2

Liza Marklund som podcast.

Skrevet mandag d. 10. november 2008 kl. 20:40 og gemt i: [podcast]

Få “En plads i solen” af Liza Marklund som podcast.

0

·8 kommentarer ↓

 • Pigen

  Hvor dejligt med det link – gratis er godt 😉

 • Catarina

  Så godt nok reklamen og tænkte øjeblikkelig på dig. 🙂

 • Helle K.

  Pigen: Nemlig – og gratis er rigtig godt 😉

  Catarina: Ja selvfølgelig den er som skabt til mig 🙂

 • Karin - Abildjyden

  Kan det virkelig passe – første del tager 2 timer og 35 minutter…. Jeg har ikke hørt den endnu, det må blive en søndags travetur + lidt mere…

  Jeg ved ikke om jeg kan hitte ud af det med at lytte til en bog fremfor at læse en bog, nu må jeg prøve, det går fint med diverse debatprogrammer, så hvorfor ikke også en bog 😉 Jeg vil bare savne det at sidde helt stille med et krus the, og med levende lys… Det er bare så hyggeligt.

 • Helle K.

  Karin: Ja det tror jeg godt, at det kan. Når jeg har hørt lydbøger, så har de varet 17 timer – en anden næsten 30 timer, så det lyder ok 🙂 Du kan da lave et krus te og tænde lys – selvom du skal lytte 🙂

 • Lis

  Lort. 1 dag for sent. Fik ikke afsnit 3 og 4 🙁

 • Helle K.

  Lis: Jeg tror, at du kan hente den på netlydbog.dk 🙂

 • Lis

  Helle: Tak for rådet! Den kan desværre ikke lægges over på mp3, men jeg kan i det mindste høre resten på computeren! 🙂