Fru Nielsens Hverdag header image 2

Lasse 60 år

Skrevet tirsdag d. 6. juli 2021 kl. 19:48 og gemt i: [håndværkeren, Ikke kategoriseret]

Min håndværker fyldte 60 år den 18. juni. På selve dagen var vi os to alene hjemme, indtil børn, svigerdatter og barnebarn kom til kaffe. Lasse undrede sig over, at de “helt tilfældigt” kom samtidig, han vidste ikke, hvad der var planlagt til om lørdagen.

Jeg forærede ham en pladespiller, og så fik vi ellers slæbt flyttekassen med vores ungdoms plader ned fra loftet, det hyggede vi os meget med.

Katrine overnattede (for første gang siden corona kom til landet), og lørdag formiddag skulle hun til brunch hos en venindes forældre i nabobyen (🙄), klokken 12.30 ringede Viktor til sin far, og bad ham komme over, så de kunne få nogle ting på plads, inden de skal lægge nyt tag på i sommerferien. Jeg havde pakket lidt pænt tøj og sko i en pose, og var klar med kameraet, da vi stod ud af bilen. Jeg skulle lokke ham om i haven, så jeg kunne helt tydeligt høre Laurits omme i haven … og det kunne Lasse så også (selv om Laurits lå og sov 🙄).

Da vi trådte ind i haven stod alle børnene og vore søskende med ægtefæller og råbte tillykke . Jeg har aldrig set Lasse blive så rørt og glad tidligere, han blev faktisk lidt våd i øjnene ❤️

Vi havde egentlig planlagt at holde stor fødselsdag sammen med Lasses søster fra Helsingør, hun fyldte 70 ugen før, men pga corona havde vi aflyst de planer tidligt på året. Lasse var ked af det, så børnene besluttede, at de ville overraske ham – jeg fik det først at vide kort tid før, fordi jeg skulle sørge for, at han var hjemme.

Det var en dejlig dag i et telt i Viktor og Louises have. Maden havde de selv stået for, så ikke et øje var tørt – hvor har vi dog været heldigt med vores børn og svigerdatter ❤️

Jeg havde bestemt, at jeg ville holde en lille tale, den skulle være kort og ikke højtidelig , men jeg VILLE fortælle ham, at jeg elsker ham … som da han blev 20, 30, 40, 50 og nu 60 år. Det gjorde jeg, og han blev glad.

0

··3 kommentarer ↓