Fru Nielsens Hverdag header image 2

1. stik

Skrevet mandag d. 7. juni 2021 kl. 18:08 og gemt i: [corona]

Sidst jeg skrev, juleaften, besluttede jeg, at jeg først ville skrive igen, når jeg var blevet vaccineret. På det tidspunkt troede jeg, at jeg ville blive vaccineret i marts, men det trak jo ud i yderligere tre måneder.

Inden vaccinekalenderen mente min læge, at jeg skulle vaccineres hurtigt pga mine kroniske sygdomme, da kalenderen kom, så det ud til, at jeg ville blive vaccineret i marts, men da vi nåede marts, blev det hele ændret, så vi skulle vaccineres efter alder, og så rykkede tiden igen (for os alle I know). På det tidspunkt fik jeg at vide, “at jeg skulle sørge for ikke at blive smittet, men ikke var syg nok til gruppe 5”, så jeg har stort set kun været sammen med mine børn, og har ikke krammet før i søndags, hvor jeg krammede min datter ❤️ hun var nytestet, og min vaccination var to uger gammel.

Min ældste søn blev smittet for få uger siden, han havde firmaets lærling med på arbejde i to dage, og det viste sig, at den unge mand havde været i “Gaden” to dage før, og selv om de ikke kørte sammen, men arbejdede og spiste sammen i to dage, så var det nok. Min søn blev heldigvis kun let ramt. Han havde en dag med lidt øm hals og en dag med feber, men i lørdags var han her, og fortalte, at han har mistet sin lugtesans efterfølgende.Smitteopsporingen ringede tre gange i løbet af ugen, så der var styr på, hvornår han kunne komme ud i verden igen. Jeg ringede også, indtil han blev træt af det ☺️ måske fordi hans storesøster også ringede jævnligt. Min søn var glad for, at smitten ikke skete en uge senere, for så havde vi alle været sammen til Laurits fødselsdag (også svigerdatterens mor, som er gigtpatient).

1. stik i Hobro idrætscenter

Nu glæder vi os til at komme lidt ud, når 2. vaccinestik er i hus om 3/4 uger (Lasse er en uge efter mig).

0

··4 kommentarer ↓

 • Lene

  Godt at I ikke blev smittet. Historien viser jo at det hurtigt kan ske. Og lige om lidt er du fuldt ud vaccineret, tillykke.

 • Conny

  Tillykke med åbningen mod verden! Det må være dejligt at kramme og blive krammet igen.
  Øv, at din søn blev ramt – og heldigt for ham at det ikke var så voldsomt. Jeg håber, han får lugtesansen igen og ikke får alvorlige senfølger.

 • Madame

  Det var synd, din søn blev ramt! Men hvor er det dejligt, at du nu er vaccineret 1. gang.

 • Ellen

  Tillykke med stikket. Så behøver vi heldigvis ikke at være nervøse mere, men jeg kan godt mærke, at jeg er blevet halvparanoid af de seneste 14 måneder.
  Surt for din søn, men nok mest irriterende at skulle isoleres, når nu han ikke blev dårligere end han blev. Min niece har også været smittet, men hun blev overhovedet ikke syg.