Fru Nielsens Hverdag header image 2

Emma the dog

Skrevet fredag d. 14. august 2020 kl. 13:58 og gemt i: [emma]


Jeg artsbestemmer i overskriften, vi har jo en svigerdatter, som også hedder Emma.

Vi har været hos dyrlægen i dag, et af de trælse besøg.

Emma har været syg længe, så vi har vidst, at det ikke ville vare evigt. For 3 uger siden, sagde dyrlægen, at hendes hjerte var meget påvirket, lungerne var påvirkede, gigten er værre og nu har hun igen dårlige tænder.

Hun har fået smertestillende og vanddrivende medicin siden november, på nuværende tidspunkt får hun dobbelt dosis smertestillende.

I dag sagde dyrlægen, at nu er det tid til at finde en dag, hvor vi skal sige farvel. Jeg var lige ved at komme til at tude, det ville også være ok, men jeg plejer jo at være en hård banan.

Vi ville vente 1-2 uger, så ungerne har mulighed for at komme forbi og sige farvel. Det sagde dyrlægen, ville være forsvarligt, uden vi skulle have dårlig samvittighed, så længe hunden er smertedækket. Selv om det er hun faktisk ikke helt, men så godt som vi nu kan.
Katrine rejser til Kbh. i dag og videre til Kreta med en veninde i morgen, så søndag i næste uge, er den tidligste dag, hun kan komme. Hun skal coronatestes søndag, så jeg ville gerne vente på svar, nu når hun både bor i Aarhus og har været på ferie, men et besøg i haven på afstand, kan jeg måske klare.
Der er jo ingen grund til at løbe en risiko, når vi bor i Arden, og vi samtidig passer på.

Nu har vi fået en tid mandag den 24. sidst på eftermiddagen, det skal jo passe med, at Lasse kan nå hjem og komme med. Han har faktisk fri om fredagen, men de næste to fredage er det den mandlige dyrlæge, som er på klinikken, og ham kan Lasse ikke lide, så det må under ingen omstædigheder være ham.

3

···2 kommentarer ↓