Fru Nielsens Hverdag header image 2

Nu kan jeg snart ikke finde på mere.

Skrevet tirsdag d. 2. april 2013 kl. 13:40 og gemt i: [forår]

Jeg har låst indlægget, så I ikke kan kommentere – jeg kan nemlig allerede nu se, at det hele er endnu værre end tidligere …
Jeg har selv logget ind – og der stod en andens navn.
Jeg kan se, at en har kommenteret under en andens navn og billede.
HJÆLP – hvis du har en god ide – ellers må jeg starte forfra.

Jeg fandt ret hurtigt ud af, at der stadig var “ugler i mosen”, da jeg udgav mit seneste indlæg.
Jeg loggede selv på, hvor der enten var blanke felter eller en andens navn og oplysninger, så var jeg igen logget ind osv
Det holder jo ikke.
Jeg fik rådet, at optimere databasen, så det har jeg nu forsøgt – uden at vide om det hjælper.
Lige nu er jeg helt tom for nye ideer, så hvis ikke dette hjælper, så overvejer jeg at lave en ny blog – hvad pokker skal jeg ellers gøre?
Jeg har en anden hjemmeside, hvor jeg overvejede at flytte bloggen til, men nissen flytter vel bare med, så den gemmer jeg, så kan jeg bruge den, hvis det ikke lykkes at finde en løsning her, så må jeg oprette en helt ny blog med et nyt navn.
Jeg har søgt på nettet, uden at finde andre, som har oplevet det samme.

Jeg er nødt til at lade indlægget være åben for kommentarer, ellers finder jeg jo ikke ud af, om det er i orden – men pas nu på!!!
Tjek dine oplysninger (om det er dine) inden du sender en kommentar.

I søndags foretog vi den store persiennevask – skønt at der endelig er så varmt, at vi kan lade døre og vinduer stå åbne, mens vi går ud og ind – og i dette tilfælde lader persienner hænge og dryppe udenfor – uden de fryser til en isskulptur.

persiennevask
Jeg tror, at foråret er kommet for at blive 🙂

0

···3 kommentarer ↓

 • Henny Stewart

  Jeg kom til tomme felter, med mine oplysninger på “drop-down” lister, hvilket er normalt, og som det skal være. Krydser fingre for dig, for det er da irriterende at bøvle så meget.

  Jeg ser, at du bruger Surftown. Dem har jeg ikke selv prøvet, og jeg ved ikke, hvor servicemindede, de er. Men hvis spøgeriet fortsætter, var det måske værd at spørge dem om hjælp?

 • Donald

  Jeg kan ikke gennemskue, hvilke problemer du har. De fleste har deres weblog kørende hos en “udbyder”, et “hosting firma”, (DNS fortæller mig at du er kunde hos “surftown”) hvis du har det, så må de kunne hjælpe.

  Hvis du har adgang til at skifte weblog-softwaren ud, kan du tage backup af indholdet i en eller anden form, som wordpress kan indlæse igen, og derefter hente ny version af WordPress på wordpress.com og installere den og køre på den.

  Warning: Billeder ligger som regel i et under(eller over hvis man ser det som et træ)-katalog så man skal ikke bare slette alt på websitet. Der er sikkert en opdateringsvejledning fra WordPress, om hvad man evt. bør slette.

 • Henny Stewart

  Jeg kan ikke gennemskue, hvilke problemer du har. De fleste har deres weblog kørende hos en “udbyder”, et “hosting firma”, (DNS fortæller mig at du er kunde hos “surftown”) hvis du har det, så må de kunne hjælpe.

  Hvis du har adgang til at skifte weblog-softwaren ud, kan du tage backup af indholdet i en eller anden form, som wordpress kan indlæse igen, og derefter hente ny version af WordPress på wordpress.com og installere den og køre på den.

  Warning: Billeder ligger som regel i et under(eller over hvis man ser det som et træ)-katalog så man skal ikke bare slette alt på websitet. Der er sikkert en opdateringsvejledning fra WordPress, om hvad man evt. bør slette.