Fru Nielsens Hverdag header image 2

Jeg elsker is

Skrevet tirsdag d. 23. september 2014 kl. 09:37 og gemt i: [efterår, fugle i haven]

men kun indvortes.

Is_på_fuglebadet_230914

Da jeg endelig vågnede i morges (en af de dage, hvor jeg kun svagt registrerede håndværkeren kl. 5.40 og slet ikke clockradioen, den spillede ellers lystigt 50 cm. fra mit øre i en time), havde været i bad og var klar til at fodre fuglene i haven, var klokken efterhånden blevet 9.

Jeg var stadig ikke sådan helt flyvende, men det skal jeg love for, at jeg blev – DER VAR IS PÅ FUGLEBADET.
Det er sgu alt for tidligt.
Jeg er ikke parat.
Jeg vil have sol og varme.

Ja – ja jeg ved godt, at det er Danmark, at vi har efterår og vinter og alle siger, at det er dejligt med årstidernes skiften, men jeg vil altså helst have bare en smule varme og sol.

0

···4 kommentarer ↓