Fru Nielsens Hverdag header image 2

Her, der og allevegne på en søndag i marts.

Skrevet mandag d. 10. marts 2014 kl. 14:17 og gemt i: [ud i det blå]

I lang tid har jeg været fast besluttet på, at den første søndag med sol, så skulle vi til Vesterhavet, men planerne blev ændret …
Ældste var hjemme i weekenden – hun var her faktisk mere end jeg 😉 – og hun havde lavet en aftale med sin far om, at vi skulle til Aarhus i går. Ikke på besøg hos hende, men fordi en bekendt havde brug for lidt bygningssagkyndig bistand. Jeg kom med som det tynde øl 😉

Det var ordnet ved middagstid og så ville datteren gerne have os med i byen, sådan for at ose og gå på cafe, men faderen sagde: “Nej” – så det må vi gøre til en kvindetur en anden gang.

aarhus_090314

Vi kørte mod nord. På et tidspunkt ville håndværkeren tage en afstikker lidt ud på Mols, (jeg kaglede om vand, hav og at tage billeder),  men han nægtede at bruge gps’en så det var på gefühl og den var ikke så god, så vi kørte nærmest rundt i en stor cirkel, inden vi havnede i det gamle spor og kørte tilbage på motorvejen 😉 så gik der tid med det.
Ved 16.30 tiden var vi hjemme (så havde vi også nået at handle og købe æg på vejen hjem).
Sådan gik den søndag og jeg fik stort set ikke taget nogle billeder.

04 kommentarer ↓

 • Madame

  Billedet her er i hvert fald meget smukt! Og det er nu smart med en GPS – når man bruger den 🙂

 • Karin Abildhauge

  Hehe troede du havde været på Aros, at der var en udstilling der ikke var tilladt at fotografere, hvor kan tankerne komme på afveje af et Instagram 🙂

 • conny

  Sådan kan tiden jo komme til at gå med lidt af hvert 🙂 Og vi har glæde af at se Aros-toppen endnu engang. Jeg er meget fascineret af den og glæder mig meget til at se den indefra i virkeligheden på et tidspunkt. Jeg kan godt lide, når man kan se menneskesilhuetter inde i den. Det er smukt.

 • Helle K.

  Madame: Tak 🙂 det forsøgte jeg at overbevise ham om, at vi skulle – til gengæld fik vi set en del af Djursland.

  Karin: Så vigtig er jeg slet ikke, at jeg bliver inviteret til den slags 🙂

  Conny: Bare den går godt, så pyt 🙂 Jeg synes også, at den er smuk – og jeg har været inde i den og det er meget fascinerende 🙂