Fru Nielsens Hverdag header image 2

Når først jeg kommer i gang,

Skrevet fredag d. 1. marts 2013 kl. 10:23 og gemt i: [strik]

så har ideerne det med at hobe sig op.

opslagstavlen
Der hænger et par opskrifter, som er hevet ud af blade. Lastrada i den rigtige størrelse – da jeg råbte: “hjælp”, var der hjælp at hente -tak 🙂 samtidig er der et par opskrifter på DROPS Design som trækker i kreativiteten og et par stykker i min hjerne. Så jeg kommer ikke til at mangle tidsfordriv.

Lige nu er det endnu en oppefraogned, jeg har på pindene. Denne gang efter Liselottes opskrift “Grundopskrift på raglansweater“, som stort set er som den jeg selv strikkede uden opskrift, men det er nu rart, at der er styr på maskeantal og udtagninger.

oppefraogned

Jeg er lidt i tvivl, om de striber er det rigtige for mig … men jeg har ikke sort garn nok til, at den udelukkende bliver sort, så nu strikker jeg striber – det gør jeg altså.

0

···4 kommentarer ↓