Fru Nielsens Hverdag header image 2

Den FEDESTE julehilsen

Skrevet lørdag d. 22. december 2012 kl. 14:06 og gemt i: [blog]

I torsdags tog vi os sammen håndværkeren og jeg. Vi tog en tur i Aalborg storcenter for at få købt gaver og hvad der ellers skal i hus til jul.
Efter handlen både her og der trængte vi til en kop kaffe.
Vi sad ved et bord lige ud til Centertorvet, hvor det vrimlede med mennesker. Pludselig fik jeg den der fornemmelse, som I sikkert kender “der er en eller anden, som har indstillet sin radar på mig”. Jeg kiggede op, og jeg så en kvinde, som smilende var på vej i mod mig. Jeg smilede til hende og tænkte: “kender jeg hende?” Hun kom helt hen til mig og sagde: “jeg læser din blog – du ser skidegodt ud i virkeligheden – jeg lagde mærke til dit røde hår – god jul” nærmest ud i en køre.  Jeg nåede lige at sige: “Næh mit røde hår kan man ikke lige overse og god jul”, så var hun væk igen.

Jeg blev så glad, tænk sig en hilsen at få på en helt almindelig torsdag i Aalborg storcenter – jeg har en smørret grin i ansigtet endnu. Tak til min ukendte ven.

0

·7 kommentarer ↓