Fru Nielsens Hverdag header image 2

Hva’ siger du?

Skrevet lørdag d. 10. november 2012 kl. 13:52 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Catarina har været så sød at sende nogle ørepropper til mig, så jeg kan sove min skønhedssøvn uden at høre resten af familien.

Jeg er allerede i gang med alle spekulationerne. Jeg kan jo heller ikke høre telefonen. Jeg kan ikke høre Emma. Så jeg venter til det igen er hverdag, inden jeg prøver dem.

Jeg er temmelig meget i tvivl, om jeg kan finde mig i at have dem siddende i ørerne. Jeg kan ikke fordrage at høre musik direkte  i ørerne – jeg har nogle enkelte gange lyttet til lydbog, men kun haft en høredims i af gangen. Jeg føler mig tabt for omverdenen ellers.
Når jeg går tur, nyder jeg naturens lyde – jeg fatter ikke, at andre kan have fornøjelse af musik og bøger ude i naturen. Nå men det var et sidespring.

I næste uge vil jeg gøre forsøget, så jeg er forberedt, hvis jeg igen har brug for ro …

0

·7 kommentarer ↓

 • Catarina

  Jeg kan sagtens høre min telefon vækkerne om morgenen og også hvis telefonen ringer. Tror det er de lyde jeg skal høre jeg hører. 🙂

  Jeg er heller ikke fortil at have høretelefoner i ørene men de her er helt ok og jeg tager dem først ud om morgenen uden at have ondt og de tilpasser sig selve ørets form, så når du tager dem ud, ved du hvordan dit ører er ud, hvis du ikke allerede ved det. 😉
  Glæder mig til at læse hvad du synes om dem.

 • Helle K.

  Catarina: Det er nok sådan, det er, at vi hører, det vi skal høre 🙂
  Jeg glæder mig til at se, hvordan mit øre ser ud – du skal nok høre mere 😉

 • conny

  Jeg kan kun anbefale ørepropper og giver Catarina ret i, at man hører, det man skal høre. Min kære husbond lytter meget gerne til lydbog, når han skal sove (og når han sover) for at holde tinnitussen på afstand. Da han ikke hører specielt godt, kan jeg til gengæld tydeligt høre, at han lytter til noget. Og det går lige i mit irritationscenter. Her kommer ørepropperne ind som en MEGAhjælp.
  Jeg bliver helt rørt over Catarinas umiddelbare reaktion på dine bemærkninger forleden dag – at hun bare lige sender et hold ørepropper af sted. Fantastisk!

 • Helle K.

  Conny: Tak for at dele dine erfaringer 🙂 Hun er altså så sød 🙂

 • Madame

  Jeg anbefaler også på det varmeste ørepropper, Helle – de gør, at man føler sig veludhvilet om morgenen, og det man SKAL høre, hører man også …

 • Merete

  ørepropper er en super opfindelse ;0)
  kh en kender

 • Helle K.

  Madame: Jeg prøver dem, når jeg trænger til ro 🙂

  Merete: Nå så din familie larmer også? 😉