Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det er sjældent, at en bog kan få mig til at græde,

Skrevet torsdag d. 15. december 2011 kl. 16:22 og gemt i: [bøger]

men Karin Mørchs bog “Kan jeg dø af det mor?” fik mig til at snøfte mere end en gang. Som mor og som mor der har mistet,  er det svært ikke at lade sig påvirke af Karin Mørchs oplevelser – det vi allesammen frygter allermest, at der skal ske noget med vores børn.

Nu vil jeg ikke skrive så meget om handlingen, der har været fortalt om bogen både i TV og div. aviser, men fremhæve Karin Mørchs sprog og måde at behandle sproget på. Ingen kan være i tvivl om, at her er tale om en dygtig og erfaren journalist, som kan fortælle personligt og medrivende – uden at krænge hele sin sjæl ud og uden at angle efter medfølelse.
Jeg anbefaler gerne Karin Mørchs bog.

0

··5 kommentarer ↓